آموزش بافتنی آموزش کاردستی تزیین تزیینات شیرینی پزی آشپزی
آموزش بافتنی، مدل بافتنی ،مدل لباس،آموزش بافت،آموزش کاردستی، تزیین، تزیینات، تهیه شیرینی،طرز تهیه شیرینی، آموزش آشپزی
شنبه 17 فروردین 1392 :: نویسنده : Z A

مربای هویج

مربای هویج


مواد لازم :

وانیل شکری            8 گرم         

هویج رنده شده          500 گرم

شکر                     500 گرم

جوهر لیمو              1/2 قاشق چای خوری

خلال پسته               درصورت تمایل به میزان کافی

طرزتهیه :

ابتدا 500 میلی لیتر  آب جو ش را با شکر مخلوط می کنیم تا شکر درون آب کاملا حل شود بعد هویج رنده شده را اضافه می کنیم ومی گذاریم با حرارت ملایم خوب بپزد و غلیظ شود .در آخر وانیل را اضافه می کنیم و جوهر لیمو برای جلو گیری از شکرک زدن مربا .در صورت تمایل خلال پسته را هم اضافه می کنیم و از حرارت بر می داریم بعد از خنک شدن داخل شیشه کاملا تمیز و خشک داخل یخچال نگه داری می کنیم.





نوع مطلب : انواع مربا و مارمالاد، 
برچسب ها : مربای هویج، جوهر لیمو، مارمالاد سیب و توت فرنگی، مارمالاد سیب، توت فرنگی، مارمالاد، سیب و توت فرنگی، آبلیمو، شكر، كیوی، بالنگ، بهارنارنج، مربا، مربای، مرباهای خوشمزه، انواع مربا، انواع مارمالاد، مربای توت فرنگی، مربای پوست پرتقال، مربای تمشك، مربای به، مربای آلبالو، مربای كیوی، مربای بهار نارنج، آب، آهك، آب لیمو، آلبالو، تمشك، قوام، قوام آمدن، شكرك، شكرك زدن، پیمانه، مخلوط میوه، شیشه، مجموعه عکس، عکس های جذاب، عکس ها، خانه دار، خونه دار، گالری عکس، عکس، تصویر، تصاویر، khoonedar.mihanblog.com، دستور تهیه، طرز تهیه، khanedar، khoonedar، ?، چطور، چگونه، jam، apple، strawberry، kiwi، suger، water، lime، مربای بالنگ، morabba، orange، how، make، balang، peymane، tameshk،
لینک های مرتبط :

 
لبخندناراحتچشمک
نیشخندبغلسوال
قلبخجالتزبان
ماچتعجبعصبانی
عینکشیطانگریه
خندهقهقههخداحافظ
سبزقهرهورا
دستگلتفکر
نظرات پس از تایید نشان داده خواهند شد.


درباره وبلاگ


آموزش بافتنی|آموزش کاردستی|تزیین|تزیینات|شیرینی پزی|آشپزی

مدیر وبلاگ : Z A
موضوعات
نویسندگان
نظرسنجی
کدام پست ها را بیشتر می پسندید؟









آمار وبلاگ
  • کل بازدید :
  • بازدید امروز :
  • بازدید دیروز :
  • بازدید این ماه :
  • بازدید ماه قبل :
  • تعداد نویسندگان :
  • تعداد کل پست ها :
  • آخرین بازدید :
  • آخرین بروز رسانی :