آموزش بافتنی آموزش کاردستی تزیین تزیینات شیرینی پزی آشپزی
آموزش بافتنی، مدل بافتنی ،مدل لباس،آموزش بافت،آموزش کاردستی، تزیین، تزیینات، تهیه شیرینی،طرز تهیه شیرینی، آموزش آشپزی
چهارشنبه 11 اردیبهشت 1392 :: نویسنده : Z A

استیک با سیر

استیک با سیر

مواد لازم :

راسته گوساله                    750گرم

سیر                               1تا 2 بوته كامل

رزماری تازه                    1قاشق غذاخوری

روغن زیتون یا روغن مایع   2 قاشق غذاخوری

فلفل سیاه                         1تا 2 قاشق مرباخوری

ریحان ساطوری                3 تا 4 قاشق مرباخوری

طرز تهیه : 

با كارد تیز یك سانتی ‌متر بالای سیرها را ببرید تا بوته سیر بشكفد و دانه‌ها از هم فاصله بگیرند. قطعه فویلی را به ابعاد 45×50 سانت ببرید. سپس از طول فویل را دولا كنید و به چهارگوشی با طول و عرض 25 سانت درآورید. سیر را در آن قرار دهید سپس به ترتیب ریحان، رزماری و روغن را روی سیرها بریزید. فویل‌ را به صورت دولا جمع كنید و مخلوط سیر را در آن بپیچید. فویل را محكم كنید تا طعم سیر خارج نشود. برای كباب كردن سیرها، سیرها را در كباب ‌پز زغالی و اگر در دسترس نبود روی توری كبابی روی منقل زغالی بگذارید یا در فر حدود 30‌ دقیقه با حرارت 150 درجه سانتی ‌گراد بگذارید تا حس كنید وقتی سیرها را فشار می ‌دهید خوب له می ‌شوند. گاهی فویل‌ها را جا به ‌جا كنید و بچرخانید . چربی گوشت را پاك كنید. زیر و روی گوشت نمك و فلفل بپاشید و با دست‌ نمك و فلفل را به همه ی نقاط گوشت بمالید. گوشت را به سیرها اضافه كنید. برای كباب كردن این گوشت لازم است حدود 15 تا 20 دقیقه (بستگی به لطافت گوشت دارد) روی كباب‌ پز گذاشته یا روی توری و روی منقل فویل را بچرخانید یا در فرم گرم شده با شعله پایین بگذارید. برای سرو، گوشت را ببرید، سیرها را بردارید، روغن كف فویل را نگه دارید. سیرها را له كنید و با مخلوط روغن در كنار كباب با نان یا برنج سرو كنید.





نوع مطلب : آموزش آشپزی، 
برچسب ها : استیک با سیر، رزماری تازه، رزماری، خونه دار، خانه دار، طرز تهیه غذا، غذا درست کردن، آموزش غذا درست کردن، فوت و فنهای خانه داری، خانه، دستور، طرز، نکته، فوت و فن، راه کار، طریقه، شیوه، روش، لذیذ، خوش مزه، طعم، پیازخردشده، گوشت، ماهی تابه، قاشق مرباخوری، روغن، مقدارلازم، کدبانو، آشپزخانه، غذاهای ساده، سرآشپز، پیاز، قاشق، ریحان، khanedar، عکس غذا، تصاویر غذاهای خوشمزه، نکات خانه داری، تصویر، دستور تهیه، تهیه، انواع نان، www.khoonedar.mihanblog.com، خانه داری موفق، مدیرت خانه، خوشمزه، غذاهای خوشمزه، غذا، دستور پخت غذاها، طرز تهیه، آموزش پخت غذاها، غذاهای جدید، طرز تهیه غذاهای خوشمزه، غذاهای لذیذ، دستور پخت انواع، قاشق چایخوری، آموزش آشپزی برای مبتدی، آموزش آشپزی، آموزش آشپزی نوین، آموزش انواع غذاها، آموزش نحوه پخت انواع غذا، آموزش پخت انواع غذا، آموزش پخت انواع غذاهای خوشمزه، آموزش پخت، آموزش غذاهای جدید، آموزش آشپزی مدرن، انواع غذا، انواع غذاهای خوشمزه، آموزش رایگان آشپزی، آموزش رایگان، انواع غذاهای سبزیجات، انواع، دستور تهیه انواع غذاهای خوش مزه، دستور تهیه انواع غذاهای خوشمزه، آشپز ایرانی، آشپزی آسان، آشپزی اینترنتی، آشپزی با مایکروفر و ماکروویو، آشپزی جدید، آشپزی فرنگی غذا، دستور پخت غذا، آموزش آشپزی آسان، آموزش آشپزی رایگان، آشپزی مدرن، آشپزی با مرغ، آشپزی گیاهی،
لینک های مرتبط :

چهارشنبه 11 اردیبهشت 1392 01:42 ب.ظ
ﺯﻥ ﺷﮑﻮﻓﻪ ﺍﯾﺴﺖ ﮐﻪ ﻫﻨﮕﺎﻡ ﻏﻨﭽﻪ ﺑﻮﺩﻥ ﺩﻭﺳﺖ ﺩﺍﺷﺘﻨﯽ
ﻣﻮﻗﻊ ﮔﻞ ﺑﻮﺩﻥ ﻋﺸﻖ ﻭﺭﺯﯾﺪﻧﯽ
ﻭ ﺩﺭ ﻭﻗﺖ ﭘﮋﻣﺮﺩﻥ ﭘﺮﺳﺘﯿﺪﻧﯽ ﺍﺳﺖ ...
ﺍﯼ ﮔﻞ ﺯﯾﺒﺎﯼ ﺧﻠﻘﺖ ﺭﻭﺯت ﻣﺒﺎﺭﮎ

سلام! عزیزم .... روزت مبارک گلم [بوسه]
 
لبخندناراحتچشمک
نیشخندبغلسوال
قلبخجالتزبان
ماچتعجبعصبانی
عینکشیطانگریه
خندهقهقههخداحافظ
سبزقهرهورا
دستگلتفکر
نظرات پس از تایید نشان داده خواهند شد.


درباره وبلاگ


آموزش بافتنی|آموزش کاردستی|تزیین|تزیینات|شیرینی پزی|آشپزی

مدیر وبلاگ : Z A
موضوعات
نویسندگان
نظرسنجی
کدام پست ها را بیشتر می پسندید؟









آمار وبلاگ
  • کل بازدید :
  • بازدید امروز :
  • بازدید دیروز :
  • بازدید این ماه :
  • بازدید ماه قبل :
  • تعداد نویسندگان :
  • تعداد کل پست ها :
  • آخرین بازدید :
  • آخرین بروز رسانی :