آموزش بافتنی آموزش کاردستی تزیین تزیینات شیرینی پزی آشپزی
آموزش بافتنی، مدل بافتنی ،مدل لباس،آموزش بافت،آموزش کاردستی، تزیین، تزیینات، تهیه شیرینی،طرز تهیه شیرینی، آموزش آشپزی
شنبه 8 بهمن 1390 :: نویسنده : Z A
دسر توت فرنگی

دسر توت فرنگی


مواد لازم:

توت فرنگی تازه خرد شده 4            پیمانه

خامه                                     1/2پیمانه

شکر                                     1 قاشق سوپ خوری

پوست لیموترش ریز رنده شده       1/4 قاشق چای خوری

لیموترش                                1عدد (به 6 یا 8 برش قاچ شده)

طرز تهیه:

یک پیمانه از توت فرنگیهای خرد شده را با یک مخلوط کن یا غذاساز به شکل پوره درآورید . با همزن برقی خامه، شکر و رنده پوست لیمو را در یک کاسه متوسط بهم بزنید تا مخلوط غلیظ شود. پوره را با هم زدن آهسته با خامه مخلوط کنید. به این ترتیب که مقداری پوره به خامه افزوده، به آهستگی و با کفگیر پلاستیکی با حرکت دورانی آنها را از پایین به بالا مخلوط کنید. این کار را تا مخلوط شدن تمام پوره با خامه ادامه دهید. توجه کنید تمام پوره را یکباره با خامه مخلوط نکنید چون آب انداخته و غلظت خامه را از بین میبرد. شش لیوان متوسط یا کاسه بستنی خوری مناسب انتخاب کرده، مخلوط خامه را در آنها تقسیم کرده و باقی توت فرنگیها را روی آن قرار داده و با یک قاچ لیموی تازه تزئین کنید. این دسر را بلافاصله سرو کرده یا به مدت 2 ساعت در یخچال بگذارید و سپس سرو کنید.




نوع مطلب : انواع دسر + طرز تهیه، 
برچسب ها : دسر توت فرنگی، بستنی شاه توت، فراپه شکلاتی، دسر تیرامیسو، پاناکوتای توت فرنگی، تارت توت فرنگی، دسر جوجه، دسر های رنگی، گیلاس، دسر، معجون، ژلاتین، شاه توت، توت، توت فرنگی، تزیین دسر، تصاویردسر، دسرهای خوشمزه، عکس های دسرهای خوشمزه، دسر طالبی بابستنی، فرنگی، تمشک، ترافل، بستنی، کاکایو، کاکائو، بیسکویت، عکس بستنی، عکس دسر، دسر لیمو ترش، موس شکلات، شیرینی پزی، آموزش شیرینی پزی، فنون خانه داری، خانه دار، دسر دورنگ باواراوا، تارت بستنی دولچه دی لیچی( ایتالیایی)، www.khoonedar.mihanblog.com، khanedar، دستور تهیه، طرز تهیه، تزئین، تزیین، تزیینات، تزئینات، گالری، عکس، گالری تزیین، تصویر، تصاویر، عکس ها، مواد لازم، خامه، طالبی، اسکوپ بستنی، هسته، سس طالبی، خامه برای تزیین، بستنی وانیل، جزیره ی شناور، کاپوچینو، دسر نسکافه، شکر نرم و دانه ریز، عسل، هل پودر شده، پسته خرد شده، آموزش تهیه هات چاکلت، درست کردن انواع دسر، درست کردن دسر، دسر خوشمزه، دسر هات چاکلت، طرز تهیه هات چاکلت، مواد لازم دسر، مواد لازم هات چاکلت، هات چاکلت، چگونه دسر فراپه شکلاتی را درست کنیم ؟، آموزش دسر فراپه شکلاتی، مواد لازم دسرفراپه شکلاتی، آموزش درست کردن دسرفراپه شکلاتی، روش تهیه ی دسرفراپه شکلاتی، آموزش طرز تهیه دسرفراپه شکلاتی،
لینک های مرتبط :

نظرات پس از تایید نشان داده خواهند شد.


درباره وبلاگ


آموزش بافتنی|آموزش کاردستی|تزیین|تزیینات|شیرینی پزی|آشپزی

مدیر وبلاگ : Z A
موضوعات
نویسندگان
نظرسنجی
کدام پست ها را بیشتر می پسندید؟









آمار وبلاگ
  • کل بازدید :
  • بازدید امروز :
  • بازدید دیروز :
  • بازدید این ماه :
  • بازدید ماه قبل :
  • تعداد نویسندگان :
  • تعداد کل پست ها :
  • آخرین بازدید :
  • آخرین بروز رسانی :
شبکه اجتماعی فارسی کلوب | Buy Mobile Traffic | سایت سوالات