آموزش بافتنی آموزش کاردستی تزیین تزیینات شیرینی پزی آشپزی
آموزش بافتنی، مدل بافتنی ،مدل لباس،آموزش بافت،آموزش کاردستی، تزیین، تزیینات، تهیه شیرینی،طرز تهیه شیرینی، آموزش آشپزی
شنبه 8 بهمن 1390 :: نویسنده : Z A

دسر لاوانتین

دسر لاوانتین

مواد لازم:

كیك اسفنجی در قالب 20 سانتیمتری              1عدد
ژله ی بی رنگ                                      1 لیوان
میوه ی دلخواه به جز كیوی                         به میزان لازم

مواد لازم برای كرم :

شیر                                         500 میلی لیتر (2 لیوان)
شكر                                        100 گرم (نصف لیوان)
آرد                                         2 قاشق غذا خوری
پودر نشاسته                              2 قاشق غذا خوری
كره                                        50 گرم
پودر ژلاتین                              2 قاشق چای خوری
خامه                                      1 پیمانه

طرز تهیه ی كرم:

شیر، شكر، آرد، پودر نشاسته و كره را با هم مخلوط كنید و روی حرارت بگذارید تا مواد غلیظ شود.مخلوط را از روی حرارت بردارید و بگذارید كمی خنك شود، سپس پودر ژلاتین كه با آب مخلوط و روی بخار آب كاملا حل و براق شده را به آن اضافه كنید. سپس خامه ی فرم گرفته را به كرم اضافه كنید. كف یك قالب گرد را ژله ی بی رنگ بریزید و داخل یخچال بگذارید تا خودش را بگیرد. سپس میوه ی دلخواهتان را روی آن بچینید. دوباره روی آن ژله بریزید و داخل یخچال بگذارید.بعد از اینكه ژله ی مرحله ی دوم هم خودش را گرفت، نیمی از كرم آماده شده را بریزید و كیك را روی آن بگذارید. بقیه ی كرم را هم روی كیك بریزید و همه ی مواد را 2 تا 3 ساعت داخل یخچال بگذارید تا كرم روی كیك كاملا ببندد. سپس دسر آماده است و می توانید آن را در ظرف دلخواه برگردانید.

طرز تهیه ی ژله ی بی رنگ:

یك قاشق غذا خوری پودر ژلاتین را به همراه 75 گرم شكر و 250 میلی لیتر آب مخلوط كرده بجوشانید تا شفاف شود سپس از روی حرارت بردارید تا خنك شود.





نوع مطلب : انواع دسر + طرز تهیه، 
برچسب ها : دسر لاوانتین، انواع دسر + عکس، انواع دسر، دسر توت فرنگی، بستنی شاه توت، فراپه شکلاتی، دسر تیرامیسو، پاناکوتای توت فرنگی، تارت توت فرنگی، دسر جوجه، دسر های رنگی، گیلاس، دسر، معجون، ژلاتین، شاه توت، توت، توت فرنگی، تزیین دسر، تصاویردسر، دسرهای خوشمزه، عکس های دسرهای خوشمزه، دسر طالبی بابستنی، فرنگی، تمشک، ترافل، بستنی، کاکایو، کاکائو، بیسکویت، عکس بستنی، عکس دسر، دسر لیمو ترش، موس شکلات، شیرینی پزی، آموزش شیرینی پزی، فنون خانه داری، خانه دار، دسر دورنگ باواراوا، تارت بستنی دولچه دی لیچی( ایتالیایی)، www.khoonedar.mihanblog.com، khanedar، دستور تهیه، طرز تهیه، تزئین، تزیین، تزیینات، تزئینات، گالری، عکس، گالری تزیین، تصویر، تصاویر، عکس ها، مواد لازم، خامه، طالبی، اسکوپ بستنی، هسته، سس طالبی، خامه برای تزیین، بستنی وانیل، جزیره ی شناور، کاپوچینو، دسر نسکافه، شکر نرم و دانه ریز، عسل، هل پودر شده، پسته خرد شده، آموزش تهیه هات چاکلت، درست کردن انواع دسر، درست کردن دسر، دسر خوشمزه، دسر هات چاکلت، طرز تهیه هات چاکلت، مواد لازم دسر، مواد لازم هات چاکلت، هات چاکلت، چگونه دسر فراپه شکلاتی را درست کنیم ؟، آموزش دسر فراپه شکلاتی، مواد لازم دسرفراپه شکلاتی، آموزش درست کردن دسرفراپه شکلاتی، روش تهیه ی دسرفراپه شکلاتی، آموزش طرز تهیه دسرفراپه شکلاتی،
لینک های مرتبط :

نظرات پس از تایید نشان داده خواهند شد.


درباره وبلاگ


آموزش بافتنی|آموزش کاردستی|تزیین|تزیینات|شیرینی پزی|آشپزی

مدیر وبلاگ : Z A
موضوعات
نویسندگان
نظرسنجی
کدام پست ها را بیشتر می پسندید؟









آمار وبلاگ
  • کل بازدید :
  • بازدید امروز :
  • بازدید دیروز :
  • بازدید این ماه :
  • بازدید ماه قبل :
  • تعداد نویسندگان :
  • تعداد کل پست ها :
  • آخرین بازدید :
  • آخرین بروز رسانی :
شبکه اجتماعی فارسی کلوب | Buy Website Traffic | Buy Targeted Website Traffic