آموزش بافتنی آموزش کاردستی تزیین تزیینات شیرینی پزی آشپزی
آموزش بافتنی، مدل بافتنی ،مدل لباس،آموزش بافت،آموزش کاردستی، تزیین، تزیینات، تهیه شیرینی،طرز تهیه شیرینی، آموزش آشپزی
دوشنبه 10 بهمن 1390 :: نویسنده : Z A

شله زرد

برنج خوب                   1 کیلوگرم
شکر ۲                       2 کیلوگرم
روغن ذوب شده            1 پیمانه
زعفران ساییده شده         1.5 مثقال
گلاب                        1 پیمانه
خلال بادام                   150 گرم
خلال پسته                  50گرم
دارچین برای تزیین       2 قاشق سوپخوری

برنج را پیمانه میکنیم و میشوییم و ۶ تا ۷ برابر آن ٬ آب در نظر میگیریم (مقدار آب شله زرد به نوع برنج مربوط میشود چون بعضی برنجها برای پختن به آب بیشتر نیاز دارند و بعضی کمتر) آب را روی برنج ریخته و میگذاریم روی آتش تا جوش بیاید و مرتبآ کف روی آب را جمع اوری میکنیم. وقتی مغز برنج نرم شد شکر را اضافه کرده و بهم میزنیم تا شله زرد کاملا جا بیفتد.


در صورتیکه که سفت شده بود یک تا دو پیمانه آب ولرم اضافه میکنیم تا به قوام مورد نظر برسد. بعد زعفران را در آب جوش حل مینماییم و داخل شله زرد میریزیم. سپس روغن را داغ و صاف کرده به شله زرد اضافه میکنیم. کمی از بادام را برای تزیین کنار گذاشته و بقیه بادامها را شسته و داخل شله زرد میریزیم و گلاب را نیز اضافه میکنیم و شله زرد را بهم میزنیم تا مواد خوب با هم مخلوط شوند.


بعد درب ظرف را میبندیم و اگر بخواهیم شله زرد کاملا جابیفتد آنرا بمدت نیم ساعت در کف فر با حرارت ملایم قرار میدهیم. پس از این مدت ظرف را خارج کرده خوب بهم میزنیم و در ظرف میکشیم و روی آنرا با دارچین و خلال پسته و بادام تزیین میکنیم.
 

بر گرفته از کتاب هنر آشپزی خانم رزا منتظمـــی






نوع مطلب : آموزش آشپزی، 
برچسب ها : بزرگترین سایت آشپزی ایران، تزئین افطار، تزئین بیسار زیبای حلوا، تزئین جالب غذا، تزئین حلوا، تزئین حلوا به شکل بت جقه، تزئین حلوا به شکل ماهی، تزئین حلوا به شکل گل، تزئین دسر، تزئین دسر بسیار زیبا، تزئین سالاد، تزئین شله زرد، تزیین غذای ایرانی، تزیین مرغ، تزیین میز غذا، تزیین میوه، تزیین پیاز چه در سبزی، تزیین ژله، تزیین ژله با میوه، تزیین ژله با پاستیل، تزیین کباب، تهیه گوش فیل، جدیدترین تزیین ژله و کارامل، دستور پخت، طرز تهیه، شله زرد، دستور تهیه، طرز، تهیه، پخت، آشپزی، هنر آشپزی، برنج، شکر، روغن، گلاب، خلال بادام، بادوم، خلال، خلال پسته، پسته، خلال خلال، دارچین، تزئین، تزیین، زرد، مخلوط، پیمانه، آب جوش، تصویر، آموزش، عکس، آموزشی، زعفران، saffron،
لینک های مرتبط :

نظرات پس از تایید نشان داده خواهند شد.


درباره وبلاگ


آموزش بافتنی|آموزش کاردستی|تزیین|تزیینات|شیرینی پزی|آشپزی

مدیر وبلاگ : Z A
موضوعات
نویسندگان
نظرسنجی
کدام پست ها را بیشتر می پسندید؟









آمار وبلاگ
  • کل بازدید :
  • بازدید امروز :
  • بازدید دیروز :
  • بازدید این ماه :
  • بازدید ماه قبل :
  • تعداد نویسندگان :
  • تعداد کل پست ها :
  • آخرین بازدید :
  • آخرین بروز رسانی :
شبکه اجتماعی فارسی کلوب | Buy Mobile Traffic | سایت سوالات