آموزش بافتنی آموزش کاردستی تزیین تزیینات شیرینی پزی آشپزی
آموزش بافتنی، مدل بافتنی ،مدل لباس،آموزش بافت،آموزش کاردستی، تزیین، تزیینات، تهیه شیرینی،طرز تهیه شیرینی، آموزش آشپزی
سه شنبه 29 شهریور 1390 :: نویسنده : Z A

سوفله بادمجان

مواد مورد نیاز:

 

گوشت چرخ کرده                  ۵۰۰ گرم

بادمجان                              ۲ کیلو

پیاز درشت                          یک عدد

رب گوجه فرنگی                 ۱ تا ۲ قاشق سوپخوری

پنیر پیتزای رنده ‌شده              ۱۰۰ گرم

روغن مایع سرخ کردنی          به مقدار لازم

نمک و فلفل و زردچوبه          به مقدار لازم

طرزتهیه:

-بادمجان‌ها را بشویید و پوست کنید. سپس آنها را به صورت حلقه حلقه ببرید و مقدری نمک روی آنها بپاشید و در سبدی ریخته و کنار بگذارید.نمک  تلخی بادمجان را می گیرد و موقع سرخ کردن، بادمجان‌ها روغن کمتری را جذب می کنند.-در تابه ای مقداری روغن بریزید و پس از داغ شدن ،بادمجان‌ها را در آن سرخ کنید. و سپس آنها را درظرف دیگری بریزید و کنار بگذارید. پیاز را پوست کنید ورنده کنید و به گوشت اضافه کنید. سپس مخلوط گوشت و پیاز را در تابه ای سرخ کنید و سپس کمی نمک و فلفل و زردچوبه به آن بیفزایید.

می توانید به جای رنده‌کردن پیاز داخل گوشت، آن را خرد کنید وبا کمی زردچوبه در روغن تفت دهید. سپس گوشت چرخ کرده را به پیاز اضافه کنید و به با آن سرخ کنید و بگذارید تا کمی بپزد.در صورت تمایل می توانید موقع سرخ شدن گوشت و پیاز، به آن رب گوجه فرنگی نیز اضافه نمایید.فر را از قبل روی حرارت ۱۸۰ درجه سانتی‌گراد بگذارید تا گرم شود. سپس  بادمجان‌های حلقه‌حلقه و سرخ شده را درکف ظرف پیرکس یا ظرف مخصوص فر  بچینید. سپس، روی بادمجان را لایه‌ای از گوشت چرخ کرده بریزید.وسس سفید را روی گوشت بریزید و روی آن پنیر پیتزا بپاشید. لایه‌های بعدی را نیز به همین روش از چیدن بادمجان شروع کنید و تا مرحله ریختن پنیر پیتزا ادامه بدهید. این کار را  تا تمام شدن مواد ادامه دهید و لایه آخر را پنیر پیتزا بپاشید.ظرف را در طبقه وسط فر که از قبل داغ کرده اید  به مدت ۳۰ تا ۴۰ دقیقه قرار دهید تا بپزد. بعد از گذشت این مدت، شعله بالای فر را روشن کنید  تا سطح سوفله، طلایی‌رنگ گردد.برای اینکه غذا سریعترآماده شود، می‌توانید از مایکروفر استفاده کنید؛ بنابراین مدت زمان ۳۰ تا ۴۵ دقیقه، روی حداکثر قدرت آن، به نصف می‌رسد.

مواد لازم برای تهیه سس سفید:

کره                    ۵۰ گرم

شیر                    یک لیوان

آرد سفید              ۲  قاشق سوپ‌خوری

خامه                  ۲  قاشق سوپ‌خوری

نمک و فلفل          به مقدار لازم

 

روش تهیه سس سفید:

قابلمه کوچک نچسب راروی شعله اجاق گاز قرار دهید  و آرد را داخل آن بریزید و کمی تفت دهید تا بوی خام آن برود سپس کره را به آن اضافه کنید تا آب شود. سپس شیر را کم‌کم اضافه کنید و مرتب هم بزنید. بعد خامه و نمک و فلفل و در صورت تمایال مقداری پودر سیربه آن اضافه کنید و مقداری دیگر حرارت دهید تا وقتیکه  سس غلیظ شود غلظت آن همانند فرنی باشد.





نوع مطلب : انواع دلمه و سوفله، 
برچسب ها : سوفله بادمجان، خونه دار، خانه دار، طرز تهیه غذا، آموزش آشپزی، دستورپخت غذا، غذا درست کردن، آموزش غذا درست کردن، طرز تهیه قرمه سبزی، دستور پخت قیمه، طرز تهیه آبگوشت، دستور پخت ماکارونی، آشپز باشی، غذاهای خوشمزه، عکس غذا، تصاویر غذاهای خوشمزه، دستور پخت غذاهای خارجی، طرز تهیه غذاهای خارجی، آموزش پخت غذاهای خارجی، غذاهای جدید، طرز تهیه غذاهای خوشمزه، غذاهای لذیذ، دستور پخت انواع غذا، عکس، تصویر، تصاویر، khoonedar.mihanblog.com، دستور تهیه، طرز تهیه، khanedar، khoonedar، ?، چطور، چگونه، دلمه، سوفله، پیاز، نمک، فلفل، دلمه یونانی، پیازچه، كشمش، برگ مو، آب لیمو، جعفری، برنج، سفیده تخم مرغ، زرده تخم مرغ، سس سفید، پنیر پیتزا، گوشت چرخ كرده، زرشك، گردو، گوجه فرنگی، روغن، ‌بادمجان، کره، خامه، آرد سفید، سـوفله سوسیس و پـنیر، ذرت، مایه خمیر، نخودفرنگی، تخم‌مرغ، نعنا خشك، آویشن، سوفله سیب‌زمینی درسته، برگ انگور، برگ، محتویات، لپه، دولمه، تازه، برگ تازه، برگ درخت انگور، تاک، سبز، برگ سبز،
لینک های مرتبط :

نظرات پس از تایید نشان داده خواهند شد.


درباره وبلاگ


آموزش بافتنی|آموزش کاردستی|تزیین|تزیینات|شیرینی پزی|آشپزی

مدیر وبلاگ : Z A
موضوعات
نویسندگان
نظرسنجی
کدام پست ها را بیشتر می پسندید؟









آمار وبلاگ
  • کل بازدید :
  • بازدید امروز :
  • بازدید دیروز :
  • بازدید این ماه :
  • بازدید ماه قبل :
  • تعداد نویسندگان :
  • تعداد کل پست ها :
  • آخرین بازدید :
  • آخرین بروز رسانی :
شبکه اجتماعی فارسی کلوب | Buy Mobile Traffic | سایت سوالات