آموزش بافتنی آموزش کاردستی تزیین تزیینات شیرینی پزی آشپزی
آموزش بافتنی، مدل بافتنی ،مدل لباس،آموزش بافت،آموزش کاردستی، تزیین، تزیینات، تهیه شیرینی،طرز تهیه شیرینی، آموزش آشپزی
چهارشنبه 12 بهمن 1390 :: نویسنده : Z A
 
برخی از مواد غذایی را می توان پس از باز کردن پلمب آن ها سال ها نگه داشت. در این مطلب به چند مواد غذایی اشاره خواهیم کرد که عمر مفید و طولانی دارند.
عسل: عسل طبیعی به مدت نامعلوم سالم می ماند. شاید به مرور زمان عسل شکرک بزند و تغییر رنگ دهد اما به این معنا نیست که قابل استفاده نمی باشد. برای تازه نگه داشتن آن در محل خنک و ظرف دربسته نگه دارید. برای ذوب کردن شکرک ظرف عسل را درون آب ولرم قرار دهید و مرتب هم بزنید تا ذوب شود.
 
شکر: از آن جایی که در این ماده باکتری رشد نمی کند هرگز فاسد نمی شود. مشکل اصلی سفت شدن آن است که با قرار دادن در یک محل خنک و ظرف دربسته می توان مانع از آن شد.
 
سرکه سفید: این ماده با گذشت زمان، تغییری پیدا نخواهد کرد. پس از هر بار مصرف، در یک مکان تاریک و خنک در ظرف دربسته نگه دارید.
 
آرد ذرت: این نوع آرد که برای غلیظ کردن سس، خورشت ها و تهیه پودینگ استفاده می شود، در صورتی که خشک و عاری از هر نوع آلودگی دور نگه داشته شود، به مدت نامعلوم سالم خواهد ماند.
 
نمک: چه نمک مخصوص روی میز و یا نمک دریایی را در مکان خنک و خشک نگه دارید تا فاسد نشود.
 
برنج: در صورتی که از مواد آلوده کننده دور نگه داشته شود، برنج سفید عمر طولانی خواهد داشت برعکس برنج سبوس دار که دارای میزان روغن بالاتری می باشد، برنج را در مکان خنک و خشک نگه دارید. پس از بازکردن در ظرف دردار قرار دهید و یا این که دهانه کیسه را محکم کنید. برای اطمینان بیشتر، برنج را در یخچال قرار دهید.
 
عصاره وانیل: اگرچه کمی گران تر از اسانس های مصنوعی می باشد اما می توانید آن را برای همیشه نگه دارید. وانیل را در ظرف دردار و در مکان خنک و تاریک نگه دارید.


منبع:aftab.ir




نوع مطلب : نگهداری مواد غذایی، 
برچسب ها : نگهداری خوراکی ها با ماندگاری زباد، نگهداری از خوراکی هایی با طول عمر زیاد، نگهداری از خوراکی، طول عمر زیاد، ماندگاری بالا، چگونه، آموزش، روش، راه، عصاره وانیل، پلمپ، عسل طبیعی، برنج، نمک، آرد ذرت، شکر، سرکه سفید، عسل، تاریک، مکان، خنک، سرد، cold، keep، food، honey، vinegar، place، how، way، method، flour، corn، suger، rice، salt، ?، آموزش نگهداری، سبوس،
لینک های مرتبط :

نظرات پس از تایید نشان داده خواهند شد.


درباره وبلاگ


آموزش بافتنی|آموزش کاردستی|تزیین|تزیینات|شیرینی پزی|آشپزی

مدیر وبلاگ : Z A
موضوعات
نویسندگان
نظرسنجی
کدام پست ها را بیشتر می پسندید؟









آمار وبلاگ
  • کل بازدید :
  • بازدید امروز :
  • بازدید دیروز :
  • بازدید این ماه :
  • بازدید ماه قبل :
  • تعداد نویسندگان :
  • تعداد کل پست ها :
  • آخرین بازدید :
  • آخرین بروز رسانی :
شبکه اجتماعی فارسی کلوب | Buy Website Traffic | Buy Targeted Website Traffic