تبلیغات
آموزش بافتنی، مدل بافتنی ،مدل لباس،آموزش بافت،آموزش کاردستی، تزیین، تزیینات، تهیه شیرینی،طرز تهیه شیرینی، آموزش آشپزی - تارت آناناس و نارگیل
آموزش بافتنی آموزش کاردستی تزیین تزیینات شیرینی پزی آشپزی
آموزش بافتنی، مدل بافتنی ،مدل لباس،آموزش بافت،آموزش کاردستی، تزیین، تزیینات، تهیه شیرینی،طرز تهیه شیرینی، آموزش آشپزی
شنبه 15 بهمن 1390 :: نویسنده : Z A
 تارت آناناس و نارگیل
تارت آناناس و نارگیل
مواد لازم برای خمیر تارت:
پودر بادام                                نصف پیمانه
خاك قند                                  6 قاشق غذاخوری
آرد گندم                                  نصف پیمانه
آرد کیک                                1/4 پیمانه
کره سرد                                1/4پیمانه
روغن زیتون                            3 قاشق غذاخوری
پودر نارگیل                             2 قاشق غذاخوری
آرد ذرت                                 1 قاشق غذاخوری
نمک                                      نصف قاشق مرباخوری
وانیل                                     کمی
مواد لازم برای داخل تارت:
آناناس کنسروی له شده بدون آب      1 و1/4 پیمانه
عسل
                                     1 قاشق غذاخوری
آرد ذرت                                1 قاشق غذاخوری

طرز تهیه:
برای تهیه خمیر،پودر بادام، خاک قند، آرد گندم و آرد کیک را در غذاساز مخلوط کنید . کره را اضافه و مخلوط کنید. سپس روغن را نیز اضافه کنید و کمی هم بزنید.در این مرحله نارگیل، آرد ذرت، نمک و وانیل را نیز به مواد در غذاساز اضافه کنید و هم بزنید تا مواد به شکل بلغور ریز در بیاید و به هنگام فشار دادن به هم بچسبد. نصف پیمانه از مواد را برای روی تارت کنار بگذارید. فر را روی ۱۸۰ درجه سانتی گراد تنظیم کنید. در سینی مافین( کیک یزدی) کاغذ کیک قرار دهید و در هر کاغذ یک قاشق غذاخوری از مواد خمیر بریزید و کناره های آن را فشار دهید، به گونه ای که وسط کمی گود شود. برای تهیه مواد داخل تارت، آناناس، عسل و آرد ذرت را با هم مخلوط کنید و روی حرارت ملایم بپزید و مرتب هم بزنید تا غلیظ شود.سپس از روی حرارت بردارید و بگذارید خنک شود. مواد آناناس را در داخل خمیر تارت بریزید و کمی از مواد خمیر را که کنار گذاشته اید روی تارت ها بریزید و به مدت ۲۰ تا ۲۵ دقیقه در فر قرار دهید.




نوع مطلب : انواع دسر + طرز تهیه، 
برچسب ها : تارت آناناس و نارگیل، آناناس، دسر تیرامیسو، پاناکوتای توت فرنگی، تارت توت فرنگی، دسر جوجه، دسر های رنگی، گیلاس، دسر، معجون، ژلاتین، شاه توت، توت، توت فرنگی، تزیین دسر، تصاویردسر، دسرهای خوشمزه، عکس های دسرهای خوشمزه، دسر طالبی بابستنی، فرنگی، تمشک، ترافل، بستنی، کاکایو، کاکائو، بیسکویت، عکس بستنی، عکس دسر، دسر لیمو ترش، موس شکلات، شیرینی پزی، آموزش شیرینی پزی، فنون خانه داری، خانه دار، دسر دورنگ باواراوا، تارت بستنی دولچه دی لیچی( ایتالیایی)، www.khoonedar.mihanblog.com، khanedar، دستور تهیه، طرز تهیه، تزئین، تزیین، تزیینات، تزئینات، گالری، گالری تزیین، تصویر، عکس، تصاویر، عکس ها، مواد لازم، خامه، طالبی، اسکوپ بستنی، هسته، سس طالبی، خامه برای تزیین، بستنی وانیل، جزیره ی شناور، کاپوچینو، دسر نسکافه، شکر نرم و دانه ریز، عسل، هل پودر شده، پسته خرد شده، آموزش تهیه هات چاکلت، درست کردن انواع دسر، درست کردن دسر، دسر خوشمزه، دسر هات چاکلت، طرز تهیه هات چاکلت، مواد لازم دسر، مواد لازم هات چاکلت، هات چاکلت، آموزش درست کردن تافی سیب، تافی سیب، تهیه تافی سیب، دسر تافی سیب، روش تهیه تافی سیب، آموزش تهیه دسر خامه و قهوه، دسر ایرانی خامه و قهوه، دسر قهوه و خامه، طرز تهیه دسر آشپزی در خانه، آموزش درست کردن غذا، آموزش درست کردن غذاهای مختلف، آموزش درست کردن غذاهای مشهدی، دیگچه مشهدی، پختن غذا، چگونه دیگچه مشهدی درست کنیم؟،
لینک های مرتبط :

 
لبخندناراحتچشمک
نیشخندبغلسوال
قلبخجالتزبان
ماچتعجبعصبانی
عینکشیطانگریه
خندهقهقههخداحافظ
سبزقهرهورا
دستگلتفکر
نظرات پس از تایید نشان داده خواهند شد.


درباره وبلاگ


آموزش بافتنی|آموزش کاردستی|تزیین|تزیینات|شیرینی پزی|آشپزی

مدیر وبلاگ : Z A
موضوعات
نویسندگان
نظرسنجی
کدام پست ها را بیشتر می پسندید؟









آمار وبلاگ
  • کل بازدید :
  • بازدید امروز :
  • بازدید دیروز :
  • بازدید این ماه :
  • بازدید ماه قبل :
  • تعداد نویسندگان :
  • تعداد کل پست ها :
  • آخرین بازدید :
  • آخرین بروز رسانی :