آموزش بافتنی آموزش کاردستی تزیین تزیینات شیرینی پزی آشپزی
آموزش بافتنی، مدل بافتنی ،مدل لباس،آموزش بافت،آموزش کاردستی، تزیین، تزیینات، تهیه شیرینی،طرز تهیه شیرینی، آموزش آشپزی
دوشنبه 17 بهمن 1390 :: نویسنده : Z A
 تارت انگور
 تارت انگور

مواد لازم برای خمیر:

آرد                     150 گرم 
شکر                    2 قاشق غذا خوری
کره                     75 گرم
زرده تخم مرغ         1 عدد
مواد لازم داخل کیک:
انگور بی دانه         400 گرم
مواد لازم روی کیک:
سفیده تخم مرغ       3 عدد 
شکر                  2 قاشق غذا خوری 
بادام ورقه شده       3 قاشق غذا خوری

طرزتهیه:
آرد ، شکر، کره و زرده تخم مرغ را به سرعت مخلوط کنید تا خمیر یکدست تهیه شود در حدود نیم ساعت خمیر را در یخچال قرار دهید.انگور ها را تمیز کرده و بشویید. فر را با دمای 175 درجه سانتی گراد روشن کنید. یک قالب مناسب تارت را خوب چرب کنید. خمیر را روی سطحی که به آن آرد پاشیده اید ،به اندازه قالب و نازک باز کنید. خمیر را در قالب بیاندازید و کمی آن را در قالب فشار دهید خمیر را از چند جا با چنگال سوراخ کنید.انگورها را به طور یکسان روی خمیر بریزید. سفیده ها را آنقدر بزنید که از ظرف نریزد و شکر را کم کم به آن اضافه کنید. سفیده ها را روی انگورها بریزید بادام ورقه شده را روی آن بپاشید. قالب را روی پنجره وسط بگذارید ماکروویو را هم روشن کرده و با توان 180 وات به مدت 10 دقیقه حرارت دهید. درجه فر را به 150 درجه کاهش دهید کیک را یک طبقه پایین تر قرار دهید و مجددا به مدت 15 دقیقه با توان 180 وات حرارت دهید . (مدت زمان لازم برای تهیه و پخت :50 دقیقه )  




نوع مطلب : انواع دسر + طرز تهیه، 
برچسب ها : تارت انگور، دسر تیرامیسو، پاناکوتای توت فرنگی، تارت توت فرنگی، دسر جوجه، دسر های رنگی، گیلاس، دسر، معجون، ژلاتین، شاه توت، توت، توت فرنگی، تزیین دسر، تصاویردسر، دسرهای خوشمزه، عکس های دسرهای خوشمزه، دسر طالبی بابستنی، فرنگی، تمشک، ترافل، بستنی، کاکایو، کاکائو، بیسکویت، عکس بستنی، عکس دسر، دسر لیمو ترش، موس شکلات، شیرینی پزی، آموزش شیرینی پزی، فنون خانه داری، خانه دار، دسر دورنگ باواراوا، تارت بستنی دولچه دی لیچی( ایتالیایی)، www.khoonedar.mihanblog.com، khanedar، دستور تهیه، طرز تهیه، تزئین، تزیین، تزیینات، تزئینات، گالری، گالری تزیین، تصویر، عکس، تصاویر، عکس ها، مواد لازم، خامه، طالبی، اسکوپ بستنی، هسته، سس طالبی، خامه برای تزیین، بستنی وانیل، جزیره ی شناور، کاپوچینو، دسر نسکافه، شکر نرم و دانه ریز، عسل، هل پودر شده، پسته خرد شده، آموزش تهیه هات چاکلت، درست کردن انواع دسر، درست کردن دسر، دسر خوشمزه، دسر هات چاکلت، طرز تهیه هات چاکلت، مواد لازم دسر، مواد لازم هات چاکلت، هات چاکلت، آموزش درست کردن تافی سیب، تافی سیب، تهیه تافی سیب، دسر تافی سیب، روش تهیه تافی سیب، آموزش تهیه دسر خامه و قهوه، دسر ایرانی خامه و قهوه، دسر قهوه و خامه، طرز تهیه دسر آشپزی در خانه، آموزش درست کردن غذا، آموزش درست کردن غذاهای مختلف، آموزش درست کردن غذاهای مشهدی، دیگچه مشهدی، پختن غذا، چگونه دیگچه مشهدی درست کنیم؟،
لینک های مرتبط :

نظرات پس از تایید نشان داده خواهند شد.


درباره وبلاگ


آموزش بافتنی|آموزش کاردستی|تزیین|تزیینات|شیرینی پزی|آشپزی

مدیر وبلاگ : Z A
موضوعات
نویسندگان
نظرسنجی
کدام پست ها را بیشتر می پسندید؟









آمار وبلاگ
  • کل بازدید :
  • بازدید امروز :
  • بازدید دیروز :
  • بازدید این ماه :
  • بازدید ماه قبل :
  • تعداد نویسندگان :
  • تعداد کل پست ها :
  • آخرین بازدید :
  • آخرین بروز رسانی :
شبکه اجتماعی فارسی کلوب | Buy Mobile Traffic | سایت سوالات