آموزش بافتنی آموزش کاردستی تزیین تزیینات شیرینی پزی آشپزی
آموزش بافتنی، مدل بافتنی ،مدل لباس،آموزش بافت،آموزش کاردستی، تزیین، تزیینات، تهیه شیرینی،طرز تهیه شیرینی، آموزش آشپزی
دوشنبه 17 بهمن 1390 :: نویسنده : Z A
رولت خامه ای با توت فرنگی
رولت خامه ای با توت فرنگی
مواد لازم:
آرد سفید                   120 گرم
آرد ذرت
                  30 گرم
آب ‌جوش                  2 قاشق غذاخوری
شكر                        150 گرم
تخم ‌مرغ                   6 عدد
وانیل                       نصف قاشق چای خوری
بیكینگ ‌پودر              1 قاشق چای خوری

مواد لازم خامه:
خامه ساده         200 گرم
پودر شكر         2قاشق
خامه قنادی
        200 گرم
طرز تهیه:
زرده و سفیده تخم‌ مرغ‌ها را جدا كرده و هم می ‌‌زنیم به زرده، شكر و وانیل اضافه می ‌‌كنیم تا كرم رنگ شود، بعد آب جوش را اضافه كرده هم می ‌‌زنیم در این هنگام سفیده زده شده را افزوده و آرام می ‌‌زنیم. آرد و بیكینگ ‌پودر را مخلوط كرده و به مواد اضافه می ‌‌كنیم وآرام با همزن می ‌‌زنیم. فر را ( با حرارت180 درجه سانتی ‌گراد ) گرم كرده ، قالبی را كه كف آن كاغذ پهن كرده ‌ایم آماده می ‌‌كنیم . (مواد كیك باید به اندازه یك سانتی ‌متر قالب را پر كند) مواد را در قالب ریخته و به مدت 15 دقیقه در فر می ‌‌گذاریم تا بپزد توجه داشته باشید كیك خشك نشود. بعد كیك را از فر خارج و آن را از طول لوله می ‌‌كنیم (می ‌‌توانید از پارچه نمدار برای لوله كردن كیك استفاده كنید) می ‌‌گذاریم تا خنك شود. بعد خامه زده ‌شده را روی كیك ریخته و صاف كرده و آن را باز لوله می ‌‌كنیم. بعد روی رولت را با خامه و توت‌ فرنگی تزئین می ‌‌كنیم.

طرز تهیه خامه:
برای تهیه خامه زده شده، خامه ساده را با پودر شكر و خامه قنادی هم می ‌‌زنیم تا فرم بگیرد.




نوع مطلب : آموزش شیرینی پزی، 
برچسب ها : رولت خامه ای با توت فرنگی، رولت خامه با توت فرنگی، رولت خامه توت فرنگی، آرد ذرت، خامه قنادی، دسر تیرامیسو، پاناکوتای توت فرنگی، تارت توت فرنگی، دسر جوجه، دسر های رنگی، گیلاس، دسر، معجون، ژلاتین، شاه توت، توت، توت فرنگی، تزیین دسر، تصاویردسر، دسرهای خوشمزه، عکس های دسرهای خوشمزه، دسر طالبی بابستنی، فرنگی، تمشک، ترافل، بستنی، کاکایو، کاکائو، بیسکویت، عکس بستنی، عکس دسر، دسر لیمو ترش، موس شکلات، شیرینی پزی، آموزش شیرینی پزی، فنون خانه داری، خانه دار، دسر دورنگ باواراوا، تارت بستنی دولچه دی لیچی( ایتالیایی)، www.khoonedar.mihanblog.com، khanedar، دستور تهیه، طرز تهیه، تزئین، تزیین، تزیینات، تزئینات، گالری، گالری تزیین، تصویر، عکس، تصاویر، عکس ها، مواد لازم، خامه، طالبی، اسکوپ بستنی، هسته، سس طالبی، خامه برای تزیین، بستنی وانیل، جزیره ی شناور، کاپوچینو، دسر نسکافه، شکر نرم و دانه ریز، عسل، هل پودر شده، پسته خرد شده، آموزش تهیه هات چاکلت، درست کردن انواع دسر، درست کردن دسر، دسر خوشمزه، دسر هات چاکلت، طرز تهیه هات چاکلت، مواد لازم دسر، مواد لازم هات چاکلت، هات چاکلت، آموزش درست کردن تافی سیب، تافی سیب، تهیه تافی سیب، دسر تافی سیب، روش تهیه تافی سیب، آموزش تهیه دسر خامه و قهوه، دسر ایرانی خامه و قهوه، دسر قهوه و خامه، طرز تهیه دسر آشپزی در خانه، آموزش درست کردن غذا، آموزش درست کردن غذاهای مختلف، دیگچه مشهدی، پختن غذا،
لینک های مرتبط :

نظرات پس از تایید نشان داده خواهند شد.


درباره وبلاگ


آموزش بافتنی|آموزش کاردستی|تزیین|تزیینات|شیرینی پزی|آشپزی

مدیر وبلاگ : Z A
موضوعات
نویسندگان
نظرسنجی
کدام پست ها را بیشتر می پسندید؟









آمار وبلاگ
  • کل بازدید :
  • بازدید امروز :
  • بازدید دیروز :
  • بازدید این ماه :
  • بازدید ماه قبل :
  • تعداد نویسندگان :
  • تعداد کل پست ها :
  • آخرین بازدید :
  • آخرین بروز رسانی :
شبکه اجتماعی فارسی کلوب | Buy Mobile Traffic | سایت سوالات