آموزش بافتنی آموزش کاردستی تزیین تزیینات شیرینی پزی آشپزی
آموزش بافتنی، مدل بافتنی ،مدل لباس،آموزش بافت،آموزش کاردستی، تزیین، تزیینات، تهیه شیرینی،طرز تهیه شیرینی، آموزش آشپزی
چهارشنبه 19 بهمن 1390 :: نویسنده : Z A

دسر به آن قسمتی از غذا گفته می شود که پس از جمع کردن بقیه غذا ها در سفره سرو می شود.



در اروپا هنوز دسر یعنی میوه ای که بعنوان دسر در آخر غذا مصرف میگردد معمول است گرچه اغلب از میوه یک پودینگ یا شیرینی خمیری یا سوفله و یا تارت نیز سرو می نمایند.

بعضی از آمریکاییها در آخر غذا شیرینی می خورند و خارجیهائی که به آن کشور مسافرت میکنند از انواع و اقسام دسرهایی که در آن کشور رایج است تعجب می کنند چون علاوه بر مجموعه دسرهای متنوع در ممالک مختلف مثل پودینگ از انگلستان، تارتها از آلمان و اتریش، مرنگ از فرانسه، سوفله ها از ایتالیا، آمریکائیها اقسام بستنی و کیک ها و کیک های میوه را بجای دسر نیز سرو می کنند.

اقسام دسر امروزه بقدری متنوع است که تعداد آنها بسیار زیاد گردیده و ما در این قسمت سعی کرده ایم که نمونه هائی از تهیه اقسام آن را که در مواقع مختلفه مثل میهمانی رسمی، میهمانی دوستانه، میهمانی ناهار و یا شام و یا برای خانواده ها لازم است در دسترس شما بگذاریم، تا با بکار بستن آنها غذای شما مطبوع تر گردد. و در قسمت های دیگر برای هر کشور یا قاره انوع دسر مختص آنها را گرد آوری نماییم.
 
نکات لازم برای تهیه کرم و ژله :
 
1- ژلاتین برای بسته شدن کرم مصرف می شود زیادتر از حد معین باعث سفت شدن کرم و کمتر از حد معین باعث بسته نشدن کرم می شود.
 
2- برای اینکه ژلاتین کاملا حل شود بهتر است ژلاتین را خرد کنیم و در ظرف کوچکی بریزیم و کمی آب جوش روی ژلاتین بریزیم تا ژلاتین مرطوب شود، سپس ظرف ژلاتین را روی بخار آب جوش می گذاریم تا ذرات ژلاتین کاملا حل شود و بشکل مایع در آید.
 
3- برای بسته شدن کرم ها در صورت داشتن فرصت بهتر است ظرف کرم را داخل یخچال بگذاریم تا کرم بسته شود. در صورت داشتن عجله میتوان قالب را در جای یخ گذاشت ولی بلافاصله بعد از بسته شدن کرم را باید از جای یخ خارج نمود و میتوان ظرفی را پر از یخ نمود و ظرف را داخل یخ قرار داد تا کرم یا ژله بسته شود.
 
4- تخم مرغی که در شیر جوشیده می ریزیم نباید با شیر بجوشد کافی است تخم مرغ و شیر را مخلوط و بلافاصله از روی آتش برداریم.
 
5- برای اینکه کرم را در ظرف برگردانیم باید قالب را در ظرف آب گرم که زیاد داغ نباشد یک لحظه نگاه داریم، بعد قالب را در ظرف بر گردانیم در صورتیکه قالب مدت زیادتری در آب داغ بماند آب می شود، آب باید بقدری باشد که داخل ظرف کرم نریزد.
 
6- برای حل کردن هر بسته ژله حاضری بطور کلی دو پیمانه آب لازم است که بهتر است یک پیمانه آب جوش و یک پیمانه آب سرد باشد. اول ژله
را در آب جوش حل میکنیم بعد آب سرد را به آن اضافه مینمائیم .
 
7- برای تهیه ژله میوه در منزل، برای هر پیمانه آب میوه 2 ورق ژلاتین و مقداری شکر که مقدار شکر را در آب میوه می ریزیم و یک جوش میدهیم تا شکر حل شود آنرا از روی آتش بر میداریم و ژلاتین حل شده را با آب میوه مخلوط و سپس مصرف می کنیم.
 
8- ژلاتین حل شده نباید در شیر جوشان ریخت چون شیر می برد بلکه باید شیر بعد از جوشیدن کمی سرد شود آن وقت ژلاتین را با آن مخلوط کرد.
 
9- ظرف کرم یا ژله باید از نوع فلز باشد ظرف های چینی یا نشکن مناسب نمی باشند.
 




نوع مطلب : انواع دسر + طرز تهیه، 
برچسب ها : ژله، دسر، مهارت، نکات آشپزی، نکات، کرم، کرم ها، تارت، سوفله، طرز تهیه، دستور، روش، تهیه، درست کردن، ایتالیا، اروپا، آمریکا، آشپز، دسرها، آموزشس، آموزشی، khoonedar.mihanblog.com، آلمان، اتریش، بستنی، کیک، پودینگ، متنوع، انواع، کیک ها، خوشمزه، بسته شدن، بستن، ژلاتین، جوشیده، یخچال، شیر، آب، قالب، دستور تهیه دسر، تخم مرغ، میوه، fruit، dessert، points،
لینک های مرتبط :

نظرات پس از تایید نشان داده خواهند شد.


درباره وبلاگ


آموزش بافتنی|آموزش کاردستی|تزیین|تزیینات|شیرینی پزی|آشپزی

مدیر وبلاگ : Z A
موضوعات
نویسندگان
نظرسنجی
کدام پست ها را بیشتر می پسندید؟









آمار وبلاگ
  • کل بازدید :
  • بازدید امروز :
  • بازدید دیروز :
  • بازدید این ماه :
  • بازدید ماه قبل :
  • تعداد نویسندگان :
  • تعداد کل پست ها :
  • آخرین بازدید :
  • آخرین بروز رسانی :
شبکه اجتماعی فارسی کلوب | Buy Website Traffic | Buy Targeted Website Traffic