آموزش بافتنی آموزش کاردستی تزیین تزیینات شیرینی پزی آشپزی
آموزش بافتنی، مدل بافتنی ،مدل لباس،آموزش بافت،آموزش کاردستی، تزیین، تزیینات، تهیه شیرینی،طرز تهیه شیرینی، آموزش آشپزی
چهارشنبه 19 بهمن 1390 :: نویسنده : Z A
اگر می خواهید، از كلم قرمز برای سالاد استفاده كنید و كلم ها سفت هستند برای ترد شدن كلم قرمز از این دو روش استفاده كنید:
 
روش اول: مقداری آب داخل ظرف ریخته و روی اجاق گاز بگذارید. دو قاشق غذا خوری سركه به آن اضافه كنید كلم ها را خرد كنید و داخل آب جوش و سركه بریزید. بعد از دو جوش آنها را داخل آبكش بریزید، تا آبش خارج شود و درضمن خنك شود می بینید كه چقدر ترد و خوشمزه می شود.

روش دوم: می توانید كلم خرد شده را در ظرف فلزی ریخته و برای چند دقیقه داخل فریزر قرار دهید، بسیار ترد می شود.
 

منبع : پایگاه تخصصی بانوان یزد



نوع مطلب : نگهداری مواد غذایی، 
برچسب ها : کلم قرمز، ترد، خوشمزه، نگهداری، تازه، کلم، قرمز، ماندگاری، cabbage، salad، آبکش، khoonedar.mihanblog.com،
لینک های مرتبط :

نظرات پس از تایید نشان داده خواهند شد.


درباره وبلاگ


آموزش بافتنی|آموزش کاردستی|تزیین|تزیینات|شیرینی پزی|آشپزی

مدیر وبلاگ : Z A
موضوعات
نویسندگان
نظرسنجی
کدام پست ها را بیشتر می پسندید؟









آمار وبلاگ
  • کل بازدید :
  • بازدید امروز :
  • بازدید دیروز :
  • بازدید این ماه :
  • بازدید ماه قبل :
  • تعداد نویسندگان :
  • تعداد کل پست ها :
  • آخرین بازدید :
  • آخرین بروز رسانی :
شبکه اجتماعی فارسی کلوب | Buy Website Traffic | Buy Targeted Website Traffic