آموزش بافتنی آموزش کاردستی تزیین تزیینات شیرینی پزی آشپزی
آموزش بافتنی، مدل بافتنی ،مدل لباس،آموزش بافت،آموزش کاردستی، تزیین، تزیینات، تهیه شیرینی،طرز تهیه شیرینی، آموزش آشپزی
پنجشنبه 20 بهمن 1390 :: نویسنده : Z A
هویج‌های براق شده را می‌توانید برای تزیین مرغ،‌ دور ظرف چیده و یا به عنوان مخلفات و یا پیش غذا برای انواع غذاها استفاده کنید.
 

مواد لازم : برای 4 نفر به عنوان پیش غذا
 
هویج‌ پوست کنده  نیم کیلو

کره بدون نمک یا مارگارین   3- 2 قاشق غذاخوری

نمک             یک قاشق چای‌خوری

آب مرغ         یک سوم پیمانه

شکر            یک قاشق غذاخوری سرپر

طرز تهیه:
 
* هویج‌ها را به صورت اریب، مطابق شکل برش دهید. سعی کنید تا حد امکان هویج‌
ها را یکسان برش دهید تا به طور یکنواخت بپزند.
 
* کره را درون تابه‌ای روی حرارت متوسط ذوب کرده و هویج‌ها را درون آن ریخته هم بزنید، سپس حرارت را کم کنید.
 
* روی هویج‌ها نمک ریخته و هم بزنید و 4- 3 دقیقه آن‌ها را سرخ کنید.
 
* شکر را اضافه کرده و مجدد هم بزنید.
 
* در مرحله آخر، آب مرغ را اضافه کرده،‌ درب ظرف را گذاشته و تا حدود 3 دقیقه دیگر آن‌ها را بپزید.
 
* درب ظرف را برداشته، هویج‌ها را هم بزنید و صبر کنید تا اکثر آب درون ظرف بخار شود.

* ظرف را از روی اجاق برداشته و آن را بچشید و در صورت لزوم نمک و یا شکر بیشتر به آن اضافه کنید.
 




نوع مطلب : تزئین میوه و سبزی، تزئین غذا، 
برچسب ها : روش کلاسیک، مخلفات، هویج، glowing، carrot، shine، method، how to، way، مارگارین، butter، کره، آب مرغ، شکر، تزیین، تزئین، تزئین کردن، آموزش، آشپزی، khoonedar، تزیین مرغ، تزیین غذا، مرغ، salt،
لینک های مرتبط :

نظرات پس از تایید نشان داده خواهند شد.


درباره وبلاگ


آموزش بافتنی|آموزش کاردستی|تزیین|تزیینات|شیرینی پزی|آشپزی

مدیر وبلاگ : Z A
موضوعات
نویسندگان
نظرسنجی
کدام پست ها را بیشتر می پسندید؟









آمار وبلاگ
  • کل بازدید :
  • بازدید امروز :
  • بازدید دیروز :
  • بازدید این ماه :
  • بازدید ماه قبل :
  • تعداد نویسندگان :
  • تعداد کل پست ها :
  • آخرین بازدید :
  • آخرین بروز رسانی :
شبکه اجتماعی فارسی کلوب | Buy Website Traffic | Buy Targeted Website Traffic