آموزش بافتنی آموزش کاردستی تزیین تزیینات شیرینی پزی آشپزی
آموزش بافتنی، مدل بافتنی ،مدل لباس،آموزش بافت،آموزش کاردستی، تزیین، تزیینات، تهیه شیرینی،طرز تهیه شیرینی، آموزش آشپزی
پنجشنبه 20 بهمن 1390 :: نویسنده : Z A
   دوازده نکته برای شیرینی پزی عید
 

۱- اگر می خواهید  شیرینی هایی با مقدار زیاد  بپزید، فر را روی  حرارت متوسط تنظیم کنید و آنها را در مدتی طولانی بپزید. اما برای شیرینی های  ریز و کوچک (مثل  شیرینی نخودچی)، با حرارت زیاد، می توانید  در وقتتان صرفه جویی  کنید.
 
۲- اگر روی  شیرینی تان  پخته  ولی داخل آن خمیر  مانده، یکی  از دلایلش این  است که حرارت فر زیاد بوده. یک تکه فویل را چند لایه  کنید، روی شیرینی  ها بیندازید و  دوباره شیرینی ها را در فر بگذارید. این کار  باعث  می شود خمیر وسط شیرینی
هم پخته  شود.

نكاتی درباره‌ پیمانه‌ها:


۳- نکاتی درباره ی پیمانه ها:  پیمانه ها را همیشه با قاشق پر کنید  و هیچ وقت خود  پیمانه را در آرد  و روغن فرو  نکنید.برای  خارج  شدن هوای آزاد  داخل  پیمانه،  آن را تکان  دهید  و روی پیمانه را با پشت  قاشق  صاف کنید.
 
۱ پیمانه پودر قند معادل ۱۲۵ گرم پودر قند
۱ پیمانه آرد معادل ۱۰۰ گرم  آرد
۱ پیمانه شکر معادل ۱۵۰ گرم شکر
۱ پیمانه روغن معادل ۱۵۰ گرم روغن
 
۴- همیشه قبل از تهیه ی 
شیرینی و کیک در منزل، مواد آن را آماده کنید؛ سپس پخت  شیرینی را آغاز کنید.
 
۵- سعی کنید بهترین مواد اولیه را برای  تهیه  ی شیرینی و  کیک عید  آماده کنید  و بخرید  تا در نهایت، شیرینی  های مرغوب تر و خوشمزه تری  بپزید.
 
۶- تخم  مرغ وقتی زده می شود، قدرت  نگهداری  هوا را در خود  دارد. بنابراین باعث  می شود کیک  یا
شیرینی عید  شما خوب  پف کند.  به طور معمول،  سفیده ی  تخم مرغ  است که پس از زدن  کف می کند و هوا را درون خود نگه  می دارد، نه زرده.
 
۷- از تخم مرغ  سردی  که توی یخچال بوده استفاده  نکنید، بلکه بگذارید  گرم شود؛ چون در غیر  این صورت، مجبورید زمان  طولانی تری  مخلوط را هم بزنید. چه بهتر که از تازه  اش استفاده  کنید.
 
۸- هیچ گاه  در فر را قبل از این  که سه چهارم از زمان  پخت سپری شده باشد، باز  نکنید؛ چون  پف کیک می خوابد.
 
 ۹- نشانه ی  کاملا پخته  شدن کیک، این است  که روی آن طلایی شده  باشد  و خوب پف کرده  باشد  و تا  حدودی از دور قالب فاصله گرفته باشد.
 
۱۰- برای تهیه  ی شیرینی های عید، نهایت دقت و حوصله را به کار ببرید؛  چون لطف  این شیرینی  ها به ظرافت و  یک شکل بودن و  هم اندازه بودن آنهاست.
 
۱۱- قبل  از شروع  پختن  شیرینی یا کیک، یک بار دستور پخت  را بخوانید  تا در وسط کار  که مواد  را مخلوط کرده  اید،  گیج نشوید و مایه  و خمیر
شیرینی  خراب  نشود.


منبع : aftabir



نوع مطلب : آموزش شیرینی پزی، 
برچسب ها : آموزش شیرینی پزی، آموزش، شیرینی پزی، نکات آموزشی شیرینی پزی، آموزشی، نکات شیرینی پزی، عید نوروز، عید، نوروز، نو، سال، جدید، شیرینی، تازه، نکات، پخت، شیرینی های عید، اعیاد، holiday، norooz، khoonedar.mihanblog.com، تخم مرغ، کیک عید، ظرائف، شکل، کیک، cake، مرغوب، گرم، زرده، پخت شیرینی، پختن، پیمانه روغن، فویل، خمیر، نخودچی، منزل، هنر، شیرینی پزی عید، دستور پخت، آموزش شیرینی پزی عید،
لینک های مرتبط :

نظرات پس از تایید نشان داده خواهند شد.


درباره وبلاگ


آموزش بافتنی|آموزش کاردستی|تزیین|تزیینات|شیرینی پزی|آشپزی

مدیر وبلاگ : Z A
موضوعات
نویسندگان
نظرسنجی
کدام پست ها را بیشتر می پسندید؟









آمار وبلاگ
  • کل بازدید :
  • بازدید امروز :
  • بازدید دیروز :
  • بازدید این ماه :
  • بازدید ماه قبل :
  • تعداد نویسندگان :
  • تعداد کل پست ها :
  • آخرین بازدید :
  • آخرین بروز رسانی :
شبکه اجتماعی فارسی کلوب | Buy Website Traffic | Buy Targeted Website Traffic