آموزش بافتنی آموزش کاردستی تزیین تزیینات شیرینی پزی آشپزی
آموزش بافتنی، مدل بافتنی ،مدل لباس،آموزش بافت،آموزش کاردستی، تزیین، تزیینات، تهیه شیرینی،طرز تهیه شیرینی، آموزش آشپزی
شنبه 22 بهمن 1390 :: نویسنده : Z A
پوست کندن پیاز
آموزش پوست كندن پیاز how to bark onions

پوست‌ کندن‌ پیاز کار بسیار دشواری‌ است‌به ‌طوری‌ که‌ اغلب‌ از آن‌ فرار می‌کنند و حاضر به‌ پوست‌ کندن‌ پیاز نیستند زیرا بوی ‌پیاز چشمها را می‌سوزاند و اشک‌ها به‌ سرعت‌جاری‌ می‌شوند .به‌ چند روش‌ ساده‌ برای‌ توجه ‌کنید:
قسمت‌ ریشه‌ پیاز را نگیرید و از سر پیاز آن‌ را ریز کنید.

پیاز را در یخچال‌ قرار دهید و پس‌ از چندساعت‌ آن‌ را ریز کنید.
به‌ هنگام‌ خردکردن‌ پیاز، دهان‌ خود راببندید.
پیاز را هنگام‌ پوست‌ کندن‌ زیر شیر آب ‌سرد بگیرید.
پیازهای‌ خیلی‌ تند را یک‌ ساعت‌ در آب ‌سرد خیس‌ کنید، پیاز شیرین‌ می‌شود
از مصرف‌ پیاز بریده‌ شده‌ خودداری‌ کنید، زیرا جاذب‌ میکروب‌ است‌ مگر اینکه‌ روی‌ نیمه ‌باقی‌ مانده‌ کمی‌ کره‌ یا روغن‌ بمالید که‌ هم‌ مدت‌ب یشتری‌ تازه‌ می‌ماند و هم‌ میکروب‌ موجود در هوا را به‌ خود جذب‌ نخواهد کرد. پس‌ با این‌ روش‌ها، دیگر موقع‌ پوست‌ کندن‌ پیاز احساس‌ سوزش‌ در چشم‌هایتان‌ نمی‌کنید.




نوع مطلب : نکات خانه داری، 
برچسب ها : پوست كندن پیاز، آموزش پوست كندن پیاز، پوست كندن، پیاز، onion، bark، آموزشی، نكات مهم، آموزش آشپزی، بوی بد، چشم، سوختن، سوزش، جلوگیری، چگونه، ؟، سایت خونه دار، پیازی، how to bark onions، peel، fruit، fruits،
لینک های مرتبط :

نظرات پس از تایید نشان داده خواهند شد.


درباره وبلاگ


آموزش بافتنی|آموزش کاردستی|تزیین|تزیینات|شیرینی پزی|آشپزی

مدیر وبلاگ : Z A
موضوعات
نویسندگان
نظرسنجی
کدام پست ها را بیشتر می پسندید؟









آمار وبلاگ
  • کل بازدید :
  • بازدید امروز :
  • بازدید دیروز :
  • بازدید این ماه :
  • بازدید ماه قبل :
  • تعداد نویسندگان :
  • تعداد کل پست ها :
  • آخرین بازدید :
  • آخرین بروز رسانی :
شبکه اجتماعی فارسی کلوب | Buy Mobile Traffic | سایت سوالات