آموزش بافتنی آموزش کاردستی تزیین تزیینات شیرینی پزی آشپزی
آموزش بافتنی، مدل بافتنی ،مدل لباس،آموزش بافت،آموزش کاردستی، تزیین، تزیینات، تهیه شیرینی،طرز تهیه شیرینی، آموزش آشپزی
یکشنبه 23 بهمن 1390 :: نویسنده : Z A
 آموزش سرخ کردن غذا how to fry food

1 - روغن را تا حد دمای مطلوب سرخ کردن که 190 درجه سانتیگراد است، داغ کنید، نه بیشتر و نه کمتر.
 
2 - سطح ماده غذایی را قبل از سرخ کردن
آن، با یک لایه خمیر بپوشانید. این کار باعث می شود که روغن به داخل غذا نفود نکند و خیلی چرب نشود. در این حالت غذا با حرارت غیرمستقیم خواهد پخت.

3 - اگر روغن به اندازه کافی داغ نشود، سریعا به داخل ماده غذایی نفود می کند و آن را چرب می کند.
 
4 - اگر روغن خیلی داغ شود، قبل از اینکه ماده غذایی به اندازه کافی بپزد، سطح آن خواهد سوخت.
 
5 - قبل از سرخ شدن غذا به آن نمک نزنید، زیرا نمک آب موجود در ماده غذایی را بیرون می کشد، در نتیجه وقتی ماده غذایی را در داخل روغن داغ قرار دهید، روغن داغ به اطراف می پاشد.
همچنین نمک، نقطه دود روغن را کاهش می دهد، در نتیجه روغن سریع تر تجزیه می شود. لذا بعد از سرخ کردن غذا و هنگام خوردن، به آن نمک بزنید.
 
6 - اگر ماده غذایی را شسته اید یا آب دارد، مثل خلال سیب زمینی یا بادمجان، قبل از سرخ کردن کاملاً آن را خشک کنید ، زیرا در غیر این صورت روغن به اطراف می پاشد.
 
7 - موقع سرخ کردن ماده غذایی، یک جا مقدار زیادی از آن را در ماهی تابه نریزید، چون این کار دمای روغن را کاهش می دهد و غذا دیرتر سرخ می شود.
 
8 - به مقدار کافی روغن در ماهیتابه بریزید، نه کم و نه زیاد.
 
9 - قبل از سرخ کردن غذا، ابتدا روغن را به میزان 7 تا 8 درجه بیشتر از دمای مطلوب سرخ کردن، حرارت دهید، ولی بیشتر از این مقدار نشود، زیرا ساختمان مولکولی روغن را خراب می کند.




نوع مطلب : آموزش آشپزی، 
برچسب ها : آموزش سرخ کردن، آموزش سرخ کردن غذا، آموزش سرخ کردن غذاها، آموزش، سرخ کردن، غذاها، سرخ، food، fry، train، points، point، how، آموزش آشپزی، نکات آشپزی، آشپز، خونه دار، روغن، ماده غذایی، سیب زمینی، ماهی تابه، حرارت، ماهیتابه، بادمجان، روش، طرز، دستور، داغ، خلال، دما، نمک، سانتیگراد، سرخ کردن غذا، روش سرخ کردن، آموزش سرخ کردن سیب زمینی،
لینک های مرتبط :

نظرات پس از تایید نشان داده خواهند شد.


درباره وبلاگ


آموزش بافتنی|آموزش کاردستی|تزیین|تزیینات|شیرینی پزی|آشپزی

مدیر وبلاگ : Z A
موضوعات
نویسندگان
نظرسنجی
کدام پست ها را بیشتر می پسندید؟









آمار وبلاگ
  • کل بازدید :
  • بازدید امروز :
  • بازدید دیروز :
  • بازدید این ماه :
  • بازدید ماه قبل :
  • تعداد نویسندگان :
  • تعداد کل پست ها :
  • آخرین بازدید :
  • آخرین بروز رسانی :
شبکه اجتماعی فارسی کلوب | Buy Website Traffic | Buy Targeted Website Traffic