آموزش بافتنی آموزش کاردستی تزیین تزیینات شیرینی پزی آشپزی
آموزش بافتنی، مدل بافتنی ،مدل لباس،آموزش بافت،آموزش کاردستی، تزیین، تزیینات، تهیه شیرینی،طرز تهیه شیرینی، آموزش آشپزی
دوشنبه 24 بهمن 1390 :: نویسنده : Z A

چاکلت موس دو لایه


 چاکلت موس دو لایه

موادلازم:

کره                  3 قاشق غذاخوری

شکلات نوتلا       7 قاشق غذاخوری (یا شکلات تخته ای 150 گرم)

نسکافه              1 قاشق مربا خوری

تخم مرغ            4 عدد

شکر                1 پیمانه (اگه دوست نداشتید شیرین بشه مقدارشکر رو کمترکنید)

وانیل               1 قاشق مربا خوری

خامه فرم گرفته    2 پیمانه

طرزتهیه:

اول از همه شکلات نوتلا و کره و نسکافه كه با كمی آب رقیق كردیم رو با هم مخلوط می کنیم و می زاریم واسه چند ثانیه تو ماکروفر تا آب بشه .زرده رو از سفیده جدا  می کنیم  و زرده ها رو با شکر و وانیل هم می زنیم و می زاریم بن ماری بشه  و هم می زنیم  واسه ۳ تا ۴ دقیقه بعد از اونکه شکر و زرده تخم مرغ خوب با هم مخلوط شدند حالا ظرف رو  بر می داریم می زاریم رو ظرف یخی که قبل آماده کردیم ، هم می زنیم واسه چند دقیقه تا یه مقدار سفت بشه. مایه شکلات و کره ای  هم که درست کردیم رو اضافه می کنیم هم زده و می زارمش کنار و میریم سراغ سفیده تخم مرغ و حسابی همش می زنیم تا پف کنه و از ظرف نریزه بعد با هم مخلوط می كنیم زیاد هم نمی زنیم .

چاکلت موس

تو یه ظرفی که می خواهید  سرو کنید یک مقدار از این مایه چاکلت موس رو می ریزید و می زارید تو یخچال به مدت نیم ساعت تا یک ساعت تا خودشو بگیره و بعد از اون خامه که قبلا  با پودر شکر و وانیل زدید و فرم گرفته رو اضافه می کنیم به نیمه خالی ظرفمون  و می زاریم تو یخچال تا آماده بشه. (حدود 2 تا 3 ساعت)





نوع مطلب : انواع دسر + طرز تهیه، 
برچسب ها : چاکلت موس دو لایه، شکلات نوتلا، چاکلت موس، دسر تیرامیسو، پاناکوتای توت فرنگی، تارت توت فرنگی، دسر جوجه، دسر های رنگی، گیلاس، دسر، ژلاتین، شاه توت، توت، توت فرنگی، تزیین دسر، تصاویردسر، دسرهای خوشمزه، عکس های دسرهای خوشمزه، دسر طالبی بابستنی، فرنگی، تمشک، ترافل، بستنی، کاکایو، کاکائو، بیسکویت، عکس دسر، دسر لیمو ترش، موس شکلات، خانه دار، دسر دورنگ باواراوا، تارت بستنی دولچه دی لیچی( ایتالیایی)، www.khoonedar.mihanblog.com، khanedar، دستور تهیه، طرز تهیه، مواد لازم، خامه، طالبی، اسکوپ بستنی، هسته، سس طالبی، خامه برای تزیین، بستنی وانیل، جزیره ی شناور، کاپوچینو، دسر نسکافه، شکر نرم و دانه ریز، عسل، هل پودر شده، پسته خرد شده، درست کردن انواع دسر، درست کردن دسر، دسر خوشمزه، دسر هات چاکلت، طرز تهیه هات چاکلت، مواد لازم دسر، هات چاکلت، آموزش درست کردن تافی سیب، تافی سیب، تهیه تافی سیب، دسر تافی سیب، روش تهیه تافی سیب، آموزش تهیه دسر خامه و قهوه، دسر ایرانی خامه و قهوه، دسر قهوه و خامه، panna cotta، چگونه دسر چاکلت موس دو لایه را درست کنیم ؟، آموزش دسر چاکلت موس دو لایه، مواد لازم دسرچاکلت موس دو لایه، آموزش درست کردن دسرچاکلت موس دو لایه، روش تهیه ی دسرچاکلت موس دو لایه، آموزش طرز تهیه دسرچاکلت موس دو لایه،
لینک های مرتبط :

نظرات پس از تایید نشان داده خواهند شد.


درباره وبلاگ


آموزش بافتنی|آموزش کاردستی|تزیین|تزیینات|شیرینی پزی|آشپزی

مدیر وبلاگ : Z A
موضوعات
نویسندگان
نظرسنجی
کدام پست ها را بیشتر می پسندید؟









آمار وبلاگ
  • کل بازدید :
  • بازدید امروز :
  • بازدید دیروز :
  • بازدید این ماه :
  • بازدید ماه قبل :
  • تعداد نویسندگان :
  • تعداد کل پست ها :
  • آخرین بازدید :
  • آخرین بروز رسانی :
شبکه اجتماعی فارسی کلوب | Buy Website Traffic | Buy Targeted Website Traffic