آموزش بافتنی آموزش کاردستی تزیین تزیینات شیرینی پزی آشپزی
آموزش بافتنی، مدل بافتنی ،مدل لباس،آموزش بافت،آموزش کاردستی، تزیین، تزیینات، تهیه شیرینی،طرز تهیه شیرینی، آموزش آشپزی
سه شنبه 25 بهمن 1390 :: نویسنده : Z A

دسر ژلاتینی آلبالو

دسر ژلاتینی آلبالو


مواد لازم:

آلبالو                     1 کیلوگرم
شکر                     210 گرم
پودر ژلاتین            3 قاشق سوپخوری
آب                       500 میلی‌لیتر
خامه قنادی              300 گرم
وانیل                    قاشق مرباخوری

طرز تهیه:

آلبالوهای هسته گرفته را پوره می‌ کنیم و بعد از صاف کردن نیم کیلو از آن را جدا می‌کنیم.شکر، پودر ژلاتین و آب را مخلوط کرده و روی حرارت قرار می‌ دهیم تا شکر و ژلاتین حل شوند در این مرحله آن را از روی حرارت برمی ‌داریم. پوره آلبالو را به محلول شکر و ژلاتین اضافه کرده و مخلوط می ‌کنیم. بعد از سرد شدن کامل مواد، خامه قنادی فرم گرفته را با سایر مواد مخلوط می‌کنیم ، وانیل را افزوده و داخل قالب با گنجایش ۵/۱ لیتر می‌ ریزیم و به مدت چهار تا پنج ساعت در یخچال قرار می‌ دهیم تا ببندد. دسر را از یخچال درآورده و در ظرف مناسب برمی‌ ‌گردانیم و تزئین می‌ کنیم.





نوع مطلب : انواع دسر + طرز تهیه، 
برچسب ها : دسر ژلاتینی آلبالو، دسر تیرامیسو، پاناکوتای توت فرنگی، تارت توت فرنگی، دسر جوجه، دسر های رنگی، گیلاس، دسر، معجون، ژلاتین، شاه توت، توت، توت فرنگی، تزیین دسر، تصاویردسر، دسرهای خوشمزه، عکس های دسرهای خوشمزه، دسر طالبی بابستنی، فرنگی، تمشک، ترافل، بستنی، کاکایو، کاکائو، بیسکویت، عکس بستنی، عکس دسر، دسر لیمو ترش، موس شکلات، شیرینی پزی، آموزش شیرینی پزی، فنون خانه داری، خانه دار، دسر دورنگ باواراوا، تارت بستنی دولچه دی لیچی( ایتالیایی)، www.khoonedar.mihanblog.com، khanedar، دستور تهیه، طرز تهیه، تزئین، تزیین، تزیینات، تزئینات، گالری، گالری تزیین، تصویر، عکس، تصاویر، عکس ها، مواد لازم، خامه، طالبی، اسکوپ بستنی، هسته، سس طالبی، خامه برای تزیین، بستنی وانیل، جزیره ی شناور، کاپوچینو، دسر نسکافه، شکر نرم و دانه ریز، عسل، هل پودر شده، پسته خرد شده، درست کردن انواع دسر، درست کردن دسر، دسر خوشمزه، دسر هات چاکلت، طرز تهیه هات چاکلت، مواد لازم دسر، هات چاکلت، تافی سیب، تهیه تافی سیب، دسر تافی سیب، روش تهیه تافی سیب، دسر ایرانی خامه و قهوه، دسر قهوه و خامه، panna cotta، خامه قنادی،
لینک های مرتبط :

نظرات پس از تایید نشان داده خواهند شد.


درباره وبلاگ


آموزش بافتنی|آموزش کاردستی|تزیین|تزیینات|شیرینی پزی|آشپزی

مدیر وبلاگ : Z A
موضوعات
نویسندگان
نظرسنجی
کدام پست ها را بیشتر می پسندید؟









آمار وبلاگ
  • کل بازدید :
  • بازدید امروز :
  • بازدید دیروز :
  • بازدید این ماه :
  • بازدید ماه قبل :
  • تعداد نویسندگان :
  • تعداد کل پست ها :
  • آخرین بازدید :
  • آخرین بروز رسانی :
شبکه اجتماعی فارسی کلوب | Buy Mobile Traffic | سایت سوالات