آموزش بافتنی آموزش کاردستی تزیین تزیینات شیرینی پزی آشپزی
آموزش بافتنی، مدل بافتنی ،مدل لباس،آموزش بافت،آموزش کاردستی، تزیین، تزیینات، تهیه شیرینی،طرز تهیه شیرینی، آموزش آشپزی
سه شنبه 25 بهمن 1390 :: نویسنده : Z A
    توصیه هایی مفید به کدبانوها
کدبانو نکات آشپزی آموزش آشپزی مهارت در خانه

در صورتی که در هنگام گذاشتن هویج در یخچال، سر آن را ببرید مدت بیشتری تازه می‌ماند و پلاسیده نمی‌شود.

 
و اگر میهمان دارید و می‌خواهید چای شما زود آماده شود به اندازه یك استكان آب در كتری بریزید و بگذارید به جوش آید. وقتی جوشید با آن چای خود را دم كنید و سپس كتری را پركنید تا بجوشد. وقتی جوش آمد، چای غلیظ به دست آمده را رقیق كنید. دیگر فرصت بیشتری برای دم كشیدن نیاز نخواهید داشت.

خش‌های ظروف بلوری را می‌توانید با خمیر دندان صیقل داده و محو كنید.
   
اگر آب گوشت را قبل از پخت بگیرید، هنگام پختن (بخصوص به شیوه بیفتك) كمتر سفت می‌شود.
 
اگر روی گوشت مخلوط سركه و روغن زیتون بمالید و بگذارید 2 ساعت بماند، ترد می‌شود.
 
اگر می‌خواهید هنگام پخت، طعم گوجه فرنگی حفظ شود، به اندازه نصف قاشق چایخوری شكر به آن اضافه كنید.
 
اگر می‌خواهید پوست گوجه فرنگی
را بكنید، آن را در آب جوش بیندازید و سپس در آب یخ غوطه‌ور كنید. اگر قبل از این كار با نوك چاقو شیارهایی روی پوست آن ایجاد كنید، براحتی پوست گوجه فرنگی جدا خواهد شد.
  
اگر می‌خواهید گل كلم هنگام
پخت سفید و درخشان شود، هنگام پخت كمی شیر به آن اضافه كنید.
 
گذاشتن ظرف جوش شیرین در یخچال باعث می‌شود كه بوی بد یخچال از بین برود.
 
با گذاشتن ساقه كرفس داخل كیسه نان، می‌توانید مدت بیشتری آن را تازه نگه دارید.
 
اگر می‌خواهید موز زمان بیشتری باقی بماند، باید آن را در فویل آلومینیومی پیچیده و در یخچال بگذارید.
 
اگر می‌خواهید مغز گردو سالم خارج شود، آن را یك شبانه‌روز در آب نمك خیس كنید و سپس بشكنید




نوع مطلب : نکات خانه داری، 
برچسب ها : نکات مهمی برای کدبانوها، توصیه هایی مفید به کدبانوها، نکات، نکته، مهم، ضروری، بانو، خانوم، خونه دار، خانه دار، مهارت، لازم، دانستنی، khoonedar.mihanblog.com، skill، kitchen، هویج، نگهداری، مواد غذایی، مغز گردو، فویل، کرفس، کیسه، نان، جوش شیرین، آموزش آشپزی، پخت، آب نمک، پوست، گوجه فرنگی، چاقو، گوشت، تکه، مدت، زمان، سفت، درست کردن، بیفتک، آموزشی، یخچال، طولانی، تازه، گل كلم، شیر،
لینک های مرتبط :

نظرات پس از تایید نشان داده خواهند شد.


درباره وبلاگ


آموزش بافتنی|آموزش کاردستی|تزیین|تزیینات|شیرینی پزی|آشپزی

مدیر وبلاگ : Z A
موضوعات
نویسندگان
نظرسنجی
کدام پست ها را بیشتر می پسندید؟









آمار وبلاگ
  • کل بازدید :
  • بازدید امروز :
  • بازدید دیروز :
  • بازدید این ماه :
  • بازدید ماه قبل :
  • تعداد نویسندگان :
  • تعداد کل پست ها :
  • آخرین بازدید :
  • آخرین بروز رسانی :
شبکه اجتماعی فارسی کلوب | Buy Mobile Traffic | سایت سوالات