آموزش بافتنی آموزش کاردستی تزیین تزیینات شیرینی پزی آشپزی
آموزش بافتنی، مدل بافتنی ،مدل لباس،آموزش بافت،آموزش کاردستی، تزیین، تزیینات، تهیه شیرینی،طرز تهیه شیرینی، آموزش آشپزی
پنجشنبه 27 بهمن 1390 :: نویسنده : Z A
طرز پخت خورش قیمه
دستور تهیه خورشت قیمه

مواد لازم برای 8 نفر:

- گوشت قیمه‌ای            300 گرم
لپه                           2 پیمانه
پیاز بزرگ                 1 عدد
لیمو عمانی                 10 عدد
زعفران ساییده‌شده        1 قاشق چای‌خوری سرخالی
روغن مایع                 به مقدار لازم
رب گوجه‌فرنگی         1 قاشق سوپ‌خوری
پودر دارچین              1 قاشق چای‌خوری سرخالی
زردچوبه                  1 قاشق چای‌خوری
نمک                       به مقدار لازم
سیب‌زمینی متوسط       4 عدد


طرز تهیه:

۱ – ابتدا لپه را در کاسه‌ای ریخته و خوب بشویید، سپس آن را در سبدی آبکشی کنید. گوشت را نیز بشویید و در سبدی بریزید تا آب اضافی آن خارج شود. پس از آن، پیاز را پوست کنده و به‌صورت خلالی خرد کنید. [فریزر کردن گوشت...]

۲ – داخل قابلمه‌ای مقداری روغن بریزید و روی شعله اجاق گاز قرار دهید تا داغ شود. حالا پیاز خردشده را در روغن به اندازه‌ای تفت دهید تا رنگ آن طلایی شود. در حین سرخ‌شدن پیاز، یک قاشق چای‌خوری زردچوبه را اضافه کنید و هم بزنید.

۳ – تکه‌های گوشت را به پیازداغ اضافه کنید و روی حرارت مرتب هم‌بزنید تا گوشت تفت داده شود، سپس لپه را اضافه کرده و به هم‌زدن ادامه دهید. در این زمان مقداری نمک هم اضافه کنید.

نکته: علت تفت‌دادن لپه این است که پس از اضافه‌کردن آب برای پخت خورش، لپه وا نرفته و له نشود.

۴ – بعد از حدود ۳ تا ۴ دقیقه، از تفت‌دادن گوشت و پیاز و لپه، حدود ۲ پیمانه آب جوشیده به مخلوط اضافه کنید و بگذارید روی حرارت کم اجاق‌گاز بپزد. بعد از اینکه مواد چند جوش زد، پودر زعفران که قبلا در مقداری آب جوش حل کرده بودید را به مواد اضافه کنید.

نکته: برای اینکه لپه و گوشت خوشرنگ‌تر شوند، همان زمانی که لپه را به گوشت و پیازداغ اضافه کردید، محلول زعفرانی را نیز می‌توانید بیفزایید.

۵ – در فاصله پخت گوشت و لپه، لیمو عمانی‌ها را شسته و در کاسه‌ای حاوی آب جوش کمی خیس کنید.

سپس به وسیله چنگال چند سوراخ داخل آنها ایجاد کنید و در خورش بریزید. حالا حدود ۲ ساعت صبر کنید تا خورش روی حرارت ملایم اجاق‌گاز جا بیفتد. در این فاصله، سیب‌زمینی‌ها را هم پوست کنده و پس از خلالی‌کردن در روغن سرخ کنید.

۶ – در یک ظرف فلزی جداگانه، رب را در کمی روغن تفت داده، سپس به غذا اضافه کنید. به این صورت رب، رنگ بهتری در غذا ایجاد می‌کند. بعد از حدود یک ربع، پودر دارچین را بیفزایید. حالا خورش را در ظرف موردنظر بریزید و با سیب‌زمینی سرخ کرده تزئین کنید.

نکته ۱: باتوجه به اینکه رب گوجه‌فرنگی، پخت لپه و گوشت را به تاخیر می‌اندازد، آن را در مراحل آخر اضافه کنید.

نکته ۲: دارچین را نیز در مراحل پایانی پخت خورش اضافه کنید زیرا افزودن آن در مرحله اول پخت، باعث تیره‌شدن رنگ خورش می‌شود.

نکته ۳: به جای سیب‌زمینی سرخ‌کرده، از چیپس خلالی نیز می‌توانید استفاده کنید.




نوع مطلب : آموزش آشپزی، 
برچسب ها : دستور پخت قیمه، آشپزی، آموزش آشپزی، اشپزی، خورش ایرانی، خورش ها، خورشت قیمه، خوروش ایرانی، طرز تهیه، غذای گوشتی، سایت آموزش آشپزی، سایت مرجع، قیمه، stew، iran، iranian food، foods، cook، khoonedar، طبخ، درست کردن، خورشت، سنتی، قدیمی، ایرانی، خوشمزه، چگونه، طرز تهیه خورشت قیمه، پختن، قیمه خوشمزه، غذا، آموزش، آموزش پخت، آشپز، سایت خونه دار، لپه، گوجه فرنگی، سیب زمینی، برنج، لذیذ، لیمو، داغ، پوست، گوشت، سبد، زعفران، پودر دارچین، عمانی، زردچوبه، قاشق، روغن، مواد لازم، میهمانی، دستور پخت خورشت قیمه، تزئین، تزیین میز غذا، تزئین میز غذا،
لینک های مرتبط :

نظرات پس از تایید نشان داده خواهند شد.


درباره وبلاگ


آموزش بافتنی|آموزش کاردستی|تزیین|تزیینات|شیرینی پزی|آشپزی

مدیر وبلاگ : Z A
موضوعات
نویسندگان
نظرسنجی
کدام پست ها را بیشتر می پسندید؟









آمار وبلاگ
  • کل بازدید :
  • بازدید امروز :
  • بازدید دیروز :
  • بازدید این ماه :
  • بازدید ماه قبل :
  • تعداد نویسندگان :
  • تعداد کل پست ها :
  • آخرین بازدید :
  • آخرین بروز رسانی :
شبکه اجتماعی فارسی کلوب | Buy Website Traffic | Buy Targeted Website Traffic