آموزش بافتنی آموزش کاردستی تزیین تزیینات شیرینی پزی آشپزی
آموزش بافتنی، مدل بافتنی ،مدل لباس،آموزش بافت،آموزش کاردستی، تزیین، تزیینات، تهیه شیرینی،طرز تهیه شیرینی، آموزش آشپزی
یکشنبه 30 بهمن 1390 :: نویسنده : Z A
 دلمه ی گوجه فرنگی با ژامبون
دلمه ی گوجه فرنگی با ژامبون

مواد لازم :
گوجه فرنگی
                        4 عدد
قارچ                                 200 گرم
ژامبون گوشت
دودی              100  گرم
خامه
                                150گرم
پیاز                                 1 عدد
آرد سفید                           1 قاشق غذاخوری
نمک و فلفل                       به میزان لازم
طرز تهیه :
گوجه فرنگی ها را شسته و آن ها را خشک کنید. سر گوجه فرنگی ها را ببرید. با قاشق داخل گوجه فرنگی ها را خالی کنید و مواد خالی شده را کنار بگذارید. داخل گوجه ها نمک بپاشید و آن ها را وارونه بگذارید تا آب موجود در گوجه ها گرفته شود. قارچ  ها را بشویید و حلقه حلقه کنید. پیاز را به صورت ریز خرد نمایید. مقداری کره را در ماهی تابه گرم کنید. قارچ و  پیاز  را در تابه تفت دهید. ژامبون ها را به صورت چهار گوشه های ریز خرد کرده و در ماهی تابه بریزید. نمک، فلفل، آرد، خامه و مواد داخل گوجه فرنگی ها  را که کنار گذاشته بودید به مواد داخل تابه افزوده و تفت دهید. گوجه فرنگی ها را از مواد پر کنید و سر گوجه فرنگی ها را بگذارید. کمی کره بر روی سر گوجه ها بگذارید و در ظرف مناسبی قرار دهید و به مدت 10 دقیقه با حرارت 250 درجه ی سانتی گراد داخل فر قرار دهید.  




نوع مطلب : انواع دلمه و سوفله، 
برچسب ها : دلمه ی گوجه فرنگی با ژامبون، دلمه ی گوجه فرنگی، دلمه ی گوجه با ژامبون، دلمه گوجه فرنگی با ژامبون، دلمه گوجه با ژامبون، مجموعه عکس، عکس های جذاب، جالب، عکس ها، خانه دار، خونه دار، گالری عکس، عکس، تصویر، تصاویر، khoonedar.mihanblog.com، دستور تهیه، طرز تهیه، khanedar، khoonedar، ?، چطور، چگونه، دلمه، سوفله، پیاز، نمک، فلفل، دلمه یونانی، پیازچه، كشمش، برگ مو، آب لیمو، جعفری، برنج، سفیده تخم مرغ، زرده تخم مرغ، سس سفید، پنیر پیتزا، سوفله بادمجان، گوشت چرخ كرده، زرشك، گردو، گوجه فرنگی، روغن، ‌بادمجان، کره، خامه، آرد سفید، سـوفله سوسیس و پـنیر، ذرت، مایه خمیر، نخودفرنگی، تخم‌مرغ، نعنا خشك، آویشن، سوفله سیب‌زمینی درسته، برگ انگور، برگ، محتویات، لپه، دولمه، تازه، برگ تازه، برگ درخت انگور، تاک، سبز، برگ سبز، ژامبون گوشت، گوجه فرنگی،
لینک های مرتبط :

نظرات پس از تایید نشان داده خواهند شد.


درباره وبلاگ


آموزش بافتنی|آموزش کاردستی|تزیین|تزیینات|شیرینی پزی|آشپزی

مدیر وبلاگ : Z A
موضوعات
نویسندگان
نظرسنجی
کدام پست ها را بیشتر می پسندید؟









آمار وبلاگ
  • کل بازدید :
  • بازدید امروز :
  • بازدید دیروز :
  • بازدید این ماه :
  • بازدید ماه قبل :
  • تعداد نویسندگان :
  • تعداد کل پست ها :
  • آخرین بازدید :
  • آخرین بروز رسانی :
شبکه اجتماعی فارسی کلوب | Buy Mobile Traffic | سایت سوالات