آموزش بافتنی آموزش کاردستی تزیین تزیینات شیرینی پزی آشپزی
آموزش بافتنی، مدل بافتنی ،مدل لباس،آموزش بافت،آموزش کاردستی، تزیین، تزیینات، تهیه شیرینی،طرز تهیه شیرینی، آموزش آشپزی
یکشنبه 30 بهمن 1390 :: نویسنده : Z A
    6 ماده خطرناک
 مواد خطرناک در منزل dangerous materials in houses

در آخرین تحقیقات انجام شده دانشمندان با بررسی های دقیق محصولات شوینده و پرکاربرد خانگی دریافتند بسیاری از دهانشویه ها، دئودورانت ها و برخی موادغذایی از فاکتورهای مؤثر در سرطانی شدن سلول های بدن هستند.

شیرین کننده های مصنوعی

تحقیقات آزمایشگاهی نشان می دهد، شیرین
کننده های مصنوعی مانند (سایکلامیت) خطر سرطان را افزایش می دهند.



ادامه مطلب


نوع مطلب : نکات خانه داری، 
برچسب ها : خطرناک، مواد خطرناک، درمان، وسواس، درمان سرفه، بیماری قلبی، سرطان سینه، سینه، بیماری زنان، khoonedar، دهانشویه ها، دئودورانت ها، موادغذایی، ساخارین، پارابن، رنگ مو،
لینک های مرتبط :

یکشنبه 30 بهمن 1390 :: نویسنده : Z A
جنگ با خرچنگ سرطان
با اینکه شاید هنوز راهی اساسی برای مقابله با بیماری مرموز سرطان وجود نداشته باشد، اما دقت در انتخاب و مصرف مواد غذایی مناسب می‌تواند به ما در برابر این بیماری کمک کند. از یاد نبریم که اگر مصرف این نوع مواد حتی نتواند از سرطان پیشگیری کند، ضرری نیز نخواهد داشت و بسیاری از دیگر انواع بیماری‌ها را از ما دور خواهد کرد.
البته هیچ یک از مواد غذایی به تنهایی نمی‌تواند خطر ابتلا به سرطان را کاهش دهد، اما ترکیبی مناسب از آنها ممکن است تفاوتی اساسی در سلامت ما ایجاد کند.



ادامه مطلب


نوع مطلب : تغذیه سالم، 
برچسب ها : سرطان، بیماری، cancer، fight، cure، remedy، treat، dangerous، illness، how to، food، foods، مبارزه با سرطان، بیماری سرطان، پیشگیری، درمان، راه، روش، طریقه، مواد مصرفی،
لینک های مرتبط :

یکشنبه 30 بهمن 1390 :: نویسنده : Z A


در زمان افطار از آغاز کردن غذا با آب سرد، نوشابه و مانند اینها جداً خودداری کنید. به جای آب سرد کمی آب گرم یا چای میل کنید.
افطار را با خرما، کشمش، عسل و بطورکلی با یک قند طبیعی آغازکنید. به این ترتیب اشتها کنترل می شود و پرخوری کمترپیش می‌آید.
خوردن چای شیرین کم رنگ، شیر
گرم، فرنی و حلیم کم ‌روغن در آغاز افطار مناسب است.
نان و پنیر و سبزی (ضد عفونی شده) و یا نان و پنیر و مغز گردو نیز خوب است.


ادامه مطلب


نوع مطلب : تغذیه سالم، 
برچسب ها : دانستنی های تغذیه در ماه مبارک رمضان، توصیه های بهداشتی در ماه رمضان، تغذیه سالم، بهداشت تغذیه، ماه مبارک، ماه مبارک رمضان، ماه رمضان، ماه، رمضان، غذا، بیماری، علل، درمان، توصیه، کم رنگ، شیر گرم، فرنی، حلیم کم، تنقلات فراوان، انواع دسرها، شیرینی‌ها، بادنجان، فلفل، ادویه‌ها، خرما، کشمش، عسل، کله‌پاچه، سیرابی، آلو، زردآلو، انجیر، یبوست، سیگار، دود،
لینک های مرتبط :

یکشنبه 30 بهمن 1390 :: نویسنده : Z A
    سندرم پلی‌کیستیک و عادات غذایی

ارتباط سندرم پلی‌کیستیک با عادات غذایی
 
سندرم تخمدان پلی‌کیستیک
مشکلی است که بسیاری از خانم‌ها در سنین مختلف از آن رنج می‌برند. در واقع یک وضعیت نامتعادل هورمونی در مغز و تخمدان‌ها است (هیپوفیز در مغز با ساخت هورمون های LH, FSH به تخمدان‌ها دستور ساخت استروژن و پروژسترون و کمی تستسترون را می‌دهد که به طور کلی دوره قاعدگی در این روند برنامه‌ریزی و اجرا می‌شود) که معمولاً با قاعدگی نامنظم، رشد نامعمول مو در قسمت‌هایی از بدن و یا ریزش مو، اضافه وزن و چاقی شکمی، افزایش سطح انسولین، افزایش سطح تستسترون، قسمت‌های تیره پوست در گردن، بازوها و سایر قسمت‌های بدن، آکنه و ناباروری همراه است.


ادامه مطلب


نوع مطلب : تغذیه سالم، 
برچسب ها : ارتباط سندرم پلی‌کیستیک با عادات غذایی، ارتباط، سندرم، پلی‌کیستیک، عادات غذایی، تغذیه سالم، غذا، سایت خونه دار، رژیم، بیماری های زنان، بیماریهای زنان، درمان، علل، زنان، بیماری، برنامه غذایی، برنامه غذائی، بروکلی، کاهو، خیار، جعفری، تربچه، اسفناج، شلغم، تخمدان‌ها، تخمدان‌، استروژن، پروژسترون، کلسترول، فشارخون، انسولین، khoonedar، مصرف سویا، سندرم تخمدان، کلسترول LDL، کاهش HDL، فیتوسترول‌، قاعدگی، دوران، ریزش مو، چاقی،
لینک های مرتبط :

یکشنبه 30 بهمن 1390 :: نویسنده : Z A
  دانستنی های تغذیه در ماه مبارک رمضان

در ماه مبارک رمضان، رژیم غذایی
ما نباید به نسبت قبل خیلی تغییر کند و در صورت امکان باید ساده باشد. رژیم غذایی همچنین باید طوری تنظیم شود که بر روی وزن تأثیر زیادی نداشته باشد. البته اگر فرد دچار اضافه وزن می باشد، ماه رمضان فرصت مناسبی است تا وزن به حالت طبیعی برگردد.

با توجه به ساعات طولانی ناشتا بودن، باید غذاهایی را مصرف کنیم که به کندی هضم می شوند مثل غذاهای حاوی فیبر زیاد. غذاهای دیرهضم معمولاً چند ساعت در دستگاه گوارش می مانند در حالیکه غذاهای سریع الهضم فقط 1 تا 2 ساعت در معده باقی می مانند.



ادامه مطلب


نوع مطلب : تغذیه سالم، 
برچسب ها : توصیه های بهداشتی در ماه رمضان، دانستنی های تغذیه در ماه مبارک رمضان، تغذیه سالم، بهداشت تغذیه، ماه مبارک، ماه مبارک رمضان، ماه رمضان، ماه، رمضان، غذا، بیماری، علل، درمان، توصیه، جو، گندم، جو دوسر، لوبیا، عدس، آرد، ‌ غلات برنج، سبز، نخود، ‌ذرت، ‌ اسفناج، برگ چغندر، میوه، سبزیجات، ‌گوشت، مرغ، ماهی، نان، درد مفاصل، khoonedar.mihanblog.com، سنگ کلیه، زخم معده، ‌ سوزش سردل، التهاب معده، انقباضات عضلانی، کاهش قند خون، یبوست، ضعف، سرگیجه، خستگی، ‌کاهش تمرکز، ‌ تعریق زیاد، احساس لرز، رژیم غذایی،
لینک های مرتبط :



( کل صفحات : 113 )    1   2   3   4   5   6   7   ...   
درباره وبلاگ


آموزش بافتنی|آموزش کاردستی|تزیین|تزیینات|شیرینی پزی|آشپزی

مدیر وبلاگ : Z A
موضوعات
نویسندگان
نظرسنجی
کدام پست ها را بیشتر می پسندید؟









آمار وبلاگ
  • کل بازدید :
  • بازدید امروز :
  • بازدید دیروز :
  • بازدید این ماه :
  • بازدید ماه قبل :
  • تعداد نویسندگان :
  • تعداد کل پست ها :
  • آخرین بازدید :
  • آخرین بروز رسانی :
شبکه اجتماعی فارسی کلوب | Buy Mobile Traffic | سایت سوالات